pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yahşihan'da Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar Verildi

16.05.2019 - 10:28, Güncelleme: 16.05.2019 - 10:28
 

Yahşihan'da Şehit Aileleri Ve Gazilere İftar Verildi

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, şehit aileleri, gazi ve yakınlarına iftar yemeği verdi.İlçede bir çay bahçesinde düzenlenen...

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, şehit aileleri, gazi ve yakınlarına iftar yemeği verdi.İlçede bir çay bahçesinde düzenlenen programda, şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.Türkyılmaz, "Bu ülke için canını feda eden şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Bilsinler ki aileleri bizlere emanettir. Allah'ın izniyle bu güzel ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu ülke bir ölüp bin dirilenlerin ülkesidir. Gazilerimizin de başımız üzerinde yerleri vardır, herhangi bir istekleri olursa emir telakki eder derhal halletmenin yolunu buluruz. Bizleri kırmayarak davetimize icabetinizden dolayı hepinizi saygıyla selamlıyorum." diye konuştu.Programa, Kaymakam Fatih Yılmaz da katıldı.
KIRIKKALE (AA) - Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, şehit aileleri, gazi ve yakınlarına iftar yemeği verdi.İlçede bir çay bahçesinde düzenlenen...

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, şehit aileleri, gazi ve yakınlarına iftar yemeği verdi.

İlçede bir çay bahçesinde düzenlenen programda, şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

Türkyılmaz, "Bu ülke için canını feda eden şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Bilsinler ki aileleri bizlere emanettir. Allah'ın izniyle bu güzel ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu ülke bir ölüp bin dirilenlerin ülkesidir. Gazilerimizin de başımız üzerinde yerleri vardır, herhangi bir istekleri olursa emir telakki eder derhal halletmenin yolunu buluruz. Bizleri kırmayarak davetimize icabetinizden dolayı hepinizi saygıyla selamlıyorum." diye konuştu.

Programa, Kaymakam Fatih Yılmaz da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.