pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yahşihan Belediye Başkanı Türkyılmaz'dan Aa'ya Ziyaret

03.07.2019 - 16:38, Güncelleme: 03.07.2019 - 16:38
 

Yahşihan Belediye Başkanı Türkyılmaz'dan Aa'ya Ziyaret

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Anadolu Ajansı (AA) Kırıkkale Bürosu'nu ziyaret etti.Başkan Türkyılmaz, ziyarette yaptığı...

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Anadolu Ajansı (AA) Kırıkkale Bürosu'nu ziyaret etti.Başkan Türkyılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, AA'nın basın sektöründe önemli bir yeri olduğunu söyledi.İlçede yapılacak projeler hakkında da bilgi veren Türkyılmaz, "Seçimlerde verdiğimiz bütün vaatlerimizi gerçekleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Yahşihan'da kısa zamanda güzel projeler yaptık. İnşallah devamı da gelecek." diye konuştu.Türkyılmaz, muhabir Zekeriya Karadavut'tan da kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.
KIRIKKALE (AA) - Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Anadolu Ajansı (AA) Kırıkkale Bürosu'nu ziyaret etti.Başkan Türkyılmaz, ziyarette yaptığı...

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Anadolu Ajansı (AA) Kırıkkale Bürosu'nu ziyaret etti.

Başkan Türkyılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, AA'nın basın sektöründe önemli bir yeri olduğunu söyledi.

İlçede yapılacak projeler hakkında da bilgi veren Türkyılmaz, "Seçimlerde verdiğimiz bütün vaatlerimizi gerçekleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Yahşihan'da kısa zamanda güzel projeler yaptık. İnşallah devamı da gelecek." diye konuştu.

Türkyılmaz, muhabir Zekeriya Karadavut'tan da kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.