pendik escort bayan
ak

Yağmur yağınca partiyi ‘Yağmur’ açtı

15.01.2018 - 11:20, Güncelleme: 15.01.2018 - 11:20
 

Yağmur yağınca partiyi ‘Yağmur’ açtı

İYİ Parti Kangal İlçe Teşkilatı açıldı. Açılış öncesi yağmur başlayınca parti binasının açılışını alanda bulunan Yağmur isimli kız çocuğu yaptı.

Teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren İyi Parti Sivas İl Başkanlığı ilçe teşkilatlanmalarına başladı. Bu kapsamda İyi Parti Kangal İlçe Başkanlığı binası düzenlenen törenle açıldı. İl Başkanı Taha Çaykuş, Kangal İlçe Başkanı Eyüp Gürsoy, parti yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış programı İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından yapılan dualar eşliğinde parti binası açıldı. Parti binasının açılış kurdelesini İl Başkanı Taha Çaykuş ile birlikte minik Yağmur kesti. Programın açılış konuşmasını yapan İYİ Parti İl Başkanı Taha Çaykuş, “Bugün ezanlarla, İstiklal Marşıyla açacağız. Aynı zamanda yağmurda yağıyor. Parti binamızın açılışını yağmurlu havada yağmur kızımız partimizi açacak” dedi. Özelleşmeden önce Kangal Termik Santralinin çalışan sayısı 900’ün üzerinde olduğunu söyleyen Çaykuş, “Termik santrali alan AK Partili Recep Konuk şuanda 400 civarında personel çalıştırıyor. Konuk, Kangal’a okul yaptı mı? Hastanede yaptı mı? Öğrenciye burs verdi mi? Peki AK Partili Konuk’un Kangal’a faydası var mı, yok” demesi üzerine vatandaşlar tepki gösterdi. Kangallılar, “Kangal’a çivi dahi çakmadı, alırken söz vermişti ama personel sayısını da azalttı” dedi.    Çaykuş, kangal’ın yer altı ve yer üstü çok sayıda değerinin olduğunu ifade ederek şunları söyledi; “Kangal’da Balıklı Çermik, Kalkım, Uyuzpınarı var. Devlet buraya turist gelmesi için hiçbir yatırım yapıyor mu? Devlet buraya Özel İdarenin destek vermesi lazım, yatırıma teşvik vermesi lazım ki burası gelişsin. Hastanede kadın doğum doktoru yok. Hastanın burnu kanasa Sivas’a gidiliyor. Sivas ile Kangal’ın mesafesi 85 km. başın ağrısa Sivas’a gönderiliyorsunuz. Çiftçilerin tarım kredileri ertelenmedi. Yatırım yapılmıyor ama oyu Kangal’dan alıyorlar. Uyan artık Kangal.” Çaykuş’tan mikrofonu alan bir kangallı ise “Toprak Mahsulleri Ofisi kapandı, bankalar kapandı, cezaevi kapandı, NATO işçileri gönderildi. Nüfusumuz 7 bine düştü” dedi.Konuşmaların ardından edilen dualarla parti binasının açılışı yapıldı.  Açılış programının ardından partililerle birlikte parti binasını gezen Çaykuş parti yeni katılan üyelerin de kaydını yaptı. Daha sonra esnaf ziyareti yapan Çaykuş, esnaf tarafından yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Türkiye’nin bir değişim yaşaması gerektiğini ifade eden esnaflar önceleri farklı siyasi partilere oy vermelerine rağmen ilk seçimde İyi Partiye oy vereceklerini söyledi. - KANGAL  
İYİ Parti Kangal İlçe Teşkilatı açıldı. Açılış öncesi yağmur başlayınca parti binasının açılışını alanda bulunan Yağmur isimli kız çocuğu yaptı.
Teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren İyi Parti Sivas İl Başkanlığı ilçe teşkilatlanmalarına başladı. Bu kapsamda İyi Parti Kangal İlçe Başkanlığı binası düzenlenen törenle açıldı.
 
İl Başkanı Taha Çaykuş, Kangal İlçe Başkanı Eyüp Gürsoy, parti yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış programı İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından yapılan dualar eşliğinde parti binası açıldı. Parti binasının açılış kurdelesini İl Başkanı Taha Çaykuş ile birlikte minik Yağmur kesti.
 
Programın açılış konuşmasını yapan İYİ Parti İl Başkanı Taha Çaykuş, “Bugün ezanlarla, İstiklal Marşıyla açacağız. Aynı zamanda yağmurda yağıyor. Parti binamızın açılışını yağmurlu havada yağmur kızımız partimizi açacak” dedi.
 
Özelleşmeden önce Kangal Termik Santralinin çalışan sayısı 900’ün üzerinde olduğunu söyleyen Çaykuş, “Termik santrali alan AK Partili Recep Konuk şuanda 400 civarında personel çalıştırıyor. Konuk, Kangal’a okul yaptı mı? Hastanede yaptı mı? Öğrenciye burs verdi mi? Peki AK Partili Konuk’un Kangal’a faydası var mı, yok” demesi üzerine vatandaşlar tepki gösterdi. Kangallılar, “Kangal’a çivi dahi çakmadı, alırken söz vermişti ama personel sayısını da azalttı” dedi.    
Çaykuş, kangal’ın yer altı ve yer üstü çok sayıda değerinin olduğunu ifade ederek şunları söyledi; “Kangal’da Balıklı Çermik, Kalkım, Uyuzpınarı var. Devlet buraya turist gelmesi için hiçbir yatırım yapıyor mu? Devlet buraya Özel İdarenin destek vermesi lazım, yatırıma teşvik vermesi lazım ki burası gelişsin. Hastanede kadın doğum doktoru yok. Hastanın burnu kanasa Sivas’a gidiliyor. Sivas ile Kangal’ın mesafesi 85 km. başın ağrısa Sivas’a gönderiliyorsunuz. Çiftçilerin tarım kredileri ertelenmedi. Yatırım yapılmıyor ama oyu Kangal’dan alıyorlar. Uyan artık Kangal.” 
Çaykuş’tan mikrofonu alan bir kangallı ise “Toprak Mahsulleri Ofisi kapandı, bankalar kapandı, cezaevi kapandı, NATO işçileri gönderildi. Nüfusumuz 7 bine düştü” dedi.
Konuşmaların ardından edilen dualarla parti binasının açılışı yapıldı. 
 
Açılış programının ardından partililerle birlikte parti binasını gezen Çaykuş parti yeni katılan üyelerin de kaydını yaptı.
 
Daha sonra esnaf ziyareti yapan Çaykuş, esnaf tarafından yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Türkiye’nin bir değişim yaşaması gerektiğini ifade eden esnaflar önceleri farklı siyasi partilere oy vermelerine rağmen ilk seçimde İyi Partiye oy vereceklerini söyledi. - KANGAL
 
img_9484-(2).jpgimg_9561-(1).jpg
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.