pendik escort bayan
ak

Yabancı Öğrencilerden Ürkmezer'e Ziyaret

26.07.2017 - 15:18, Güncelleme: 26.07.2017 - 15:18
 

Yabancı Öğrencilerden Ürkmezer'e Ziyaret

KARABÜK (AA) - Karabük Üniversitesi (KBÜ) ve Yunus Emre Enstitüsü arasında yapılan protokol çerçevesinde Karabük'e gelen 12 farklı ülkeden 17 öğrenci...

KARABÜK (AA) - Karabük Üniversitesi (KBÜ) ve Yunus Emre Enstitüsü arasında yapılan protokol çerçevesinde Karabük'e gelen 12 farklı ülkeden 17 öğrenci Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer'i ziyaret etti.Projeyi hayata geçirenlere teşekkür eden Ürkmezer, Türkçe Yaz Okulu programı kapsamında Türkiye'ye 57 ülkeden 700 gönül elçisinin gelerek 22 farklı şehirde, 23 üniversitede Türk dilini ve kültürünü yerinde tanıyıp öğrenmesinin çok güzel olduğunu söyledi.Protokol kapsamında KBÜ Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde Arnavutluk, Filistin, Afganistan, Bosna Hersek, Romanya, İran, Karadağ, Makedonya, Sırbistan, Lübnan, Sudan ve Ürdün olmak üzere 17 öğrenciye Türkçe öğretmenin yanı sıra Türk kültürünün tanıtımını yapıyor.
KARABÜK (AA) - Karabük Üniversitesi (KBÜ) ve Yunus Emre Enstitüsü arasında yapılan protokol çerçevesinde Karabük'e gelen 12 farklı ülkeden 17 öğrenci...

KARABÜK (AA) - Karabük Üniversitesi (KBÜ) ve Yunus Emre Enstitüsü arasında yapılan protokol çerçevesinde Karabük'e gelen 12 farklı ülkeden 17 öğrenci Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer'i ziyaret etti.

Projeyi hayata geçirenlere teşekkür eden Ürkmezer, Türkçe Yaz Okulu programı kapsamında Türkiye'ye 57 ülkeden 700 gönül elçisinin gelerek 22 farklı şehirde, 23 üniversitede Türk dilini ve kültürünü yerinde tanıyıp öğrenmesinin çok güzel olduğunu söyledi.

Protokol kapsamında KBÜ Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde Arnavutluk, Filistin, Afganistan, Bosna Hersek, Romanya, İran, Karadağ, Makedonya, Sırbistan, Lübnan, Sudan ve Ürdün olmak üzere 17 öğrenciye Türkçe öğretmenin yanı sıra Türk kültürünün tanıtımını yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.