pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yabancı Öğrenciler Vatandaşlarla Bayramlaştı

15.06.2018 - 14:58, Güncelleme: 15.06.2018 - 14:58
 

Yabancı Öğrenciler Vatandaşlarla Bayramlaştı

ANKARA (AA) - Dünyanın farklı yerlerinden öğrenim görmek için Türkiye'ye gelen Müslüman öğrenciler Hacı Bayram Camisi'nde vatandaşlarla bayramlaştı.Asma...

ANKARA (AA) - Dünyanın farklı yerlerinden öğrenim görmek için Türkiye'ye gelen Müslüman öğrenciler Hacı Bayram Camisi'nde vatandaşlarla bayramlaştı.Asma Köprü Uluslararası Öğrenci Derneği, Türkiye'de öğrenim gören ve Ramazan Bayramı'nda ülkesine gidemeyen öğrencileri Ankaralılarla "Ümmet Hacı Bayram'da Bayramlaşıyor" etkinliğiyle bir araya getirdi.Asma Köprü Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Hanefi Sinan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl 7'ncisini gerçekleştirdikleri etkinliğin amacının, yurt dışından gelen Müslüman öğrencilere aile ortamı sunmak olduğunu söyledi.Sinan, "Öğrencilerimizin büyük bir bölümü ülkelerine dönemiyorlar. Çünkü ekonomik sorunları var. Bu nedenle bayramda yalnız kalmamaları, Türkiye'de aile ortamını yaşamaları için bu etkinliği her sene sürdürüyoruz." dedi.
ANKARA (AA) - Dünyanın farklı yerlerinden öğrenim görmek için Türkiye'ye gelen Müslüman öğrenciler Hacı Bayram Camisi'nde vatandaşlarla bayramlaştı.Asma...

ANKARA (AA) - Dünyanın farklı yerlerinden öğrenim görmek için Türkiye'ye gelen Müslüman öğrenciler Hacı Bayram Camisi'nde vatandaşlarla bayramlaştı.

Asma Köprü Uluslararası Öğrenci Derneği, Türkiye'de öğrenim gören ve Ramazan Bayramı'nda ülkesine gidemeyen öğrencileri Ankaralılarla "Ümmet Hacı Bayram'da Bayramlaşıyor" etkinliğiyle bir araya getirdi.

Asma Köprü Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Hanefi Sinan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl 7'ncisini gerçekleştirdikleri etkinliğin amacının, yurt dışından gelen Müslüman öğrencilere aile ortamı sunmak olduğunu söyledi.

Sinan, "Öğrencilerimizin büyük bir bölümü ülkelerine dönemiyorlar. Çünkü ekonomik sorunları var. Bu nedenle bayramda yalnız kalmamaları, Türkiye'de aile ortamını yaşamaları için bu etkinliği her sene sürdürüyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.