pendik escort bayan
ak

Yabancı Öğrenciler Sorgun'u Gezdi

06.12.2016 - 11:23, Güncelleme: 06.12.2016 - 11:23
 

Yabancı Öğrenciler Sorgun'u Gezdi

YOZGAT (AA) - Sorgun Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, 19 ülkeden 60 öğrenci, Sorgun ilçesini gezdi. Yüksek lisans ve...

YOZGAT (AA) - Sorgun Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, 19 ülkeden 60 öğrenci, Sorgun ilçesini gezdi. Yüksek lisans ve doktora eğitimi alan 60 öğrenci, ilçedeki kaplıcalar ile tarihi ve kültürel mekanları gezerek yetkililerden bilgi aldı. Bir otelde öğrencilere verilen yemekte konuşan Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, öğrencilere ilçenin kültürel değerleri, konumu ve coğrafi özellikleri hakkında bilgiler verdi. Şimşek, Yozgat'ın en büyük ilçesi olan Sorgun'un kaplıcaları ile büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı.Yurt içi ve yurt dışından ilçelerindeki kaplıcalara ilgi duyulduğunu ifade eden Şimşek, "Bu bakımdan yabancı öğrencilerin ilçemizi ziyaret etmeleri ve kültürümüzü öğrenmeleri ilimizin ve ilçemizin tanıtımı açısından da önemlidir. Bizim öğrencilerimiz de bu tür etkinlikler kapsamında yabancı ülkelere gitmekte ve o ülkelerin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi sahibi olmaktadır. Bu vesileyle yabancı öğrencileri ilçemizde ağırlamaktan dolayı mutlu olduk." ifadelerini kullandı.
YOZGAT (AA) - Sorgun Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, 19 ülkeden 60 öğrenci, Sorgun ilçesini gezdi. Yüksek lisans ve...

YOZGAT (AA) - Sorgun Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, 19 ülkeden 60 öğrenci, Sorgun ilçesini gezdi.

Yüksek lisans ve doktora eğitimi alan 60 öğrenci, ilçedeki kaplıcalar ile tarihi ve kültürel mekanları gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Bir otelde öğrencilere verilen yemekte konuşan Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, öğrencilere ilçenin kültürel değerleri, konumu ve coğrafi özellikleri hakkında bilgiler verdi.

Şimşek, Yozgat'ın en büyük ilçesi olan Sorgun'un kaplıcaları ile büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Yurt içi ve yurt dışından ilçelerindeki kaplıcalara ilgi duyulduğunu ifade eden Şimşek, "Bu bakımdan yabancı öğrencilerin ilçemizi ziyaret etmeleri ve kültürümüzü öğrenmeleri ilimizin ve ilçemizin tanıtımı açısından da önemlidir. Bizim öğrencilerimiz de bu tür etkinlikler kapsamında yabancı ülkelere gitmekte ve o ülkelerin tarihi ve kültürel değerleri hakkında bilgi sahibi olmaktadır. Bu vesileyle yabancı öğrencileri ilçemizde ağırlamaktan dolayı mutlu olduk." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.