pendik escort bayan
ak

Yaban Hayvanları İçin Doğaya Yiyecek Bırakıldı

07.02.2018 - 15:38, Güncelleme: 07.02.2018 - 15:38
 

Yaban Hayvanları İçin Doğaya Yiyecek Bırakıldı

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde yaban hayvanları için doğaya yiyecek bırakıldı.Suşehri Orman İşletme Şefliği ve Tatar Orman İşlet Şefliği personelleri...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde yaban hayvanları için doğaya yiyecek bırakıldı.Suşehri Orman İşletme Şefliği ve Tatar Orman İşlet Şefliği personelleri tarafından kar nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken yaban hayvanları için Tatar köyü ve Geminbeli bölgesindeki ormanlık alanlara yiyecek bırakıldı.Suşehri Orman İşletme Şefi Ersin Çakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının hayvanların insanlara zarar vermeden, köylere ve yerleşim yerlerine inmeden bulunduğu doğal ortamda beslenmelerini sağlamak olduğunu belirtti. Bu tür çalışmaların aralıklı olarak devam edeceğini dile getiren Çakar, şunları söyledi: "Yüksek kesimlerde yaban hayvanlarının hareket edemeyeceği ve beslenme yapamayacağı alanlara buğday, arpa, saman gibi yiyeceklerin yanı sıra, Suşehri Belediyesi mezbahanesinden temin edilen atık sakatatlardan oluşan yaklaşık 200 kilogram et ormanlık alanların derinliklerine ekiplerimiz tarafından bırakıldı.Bulunduğumuz bölgede ayı, domuz, tilki, ceylan ve kuş türlerimiz çok sayıda bulunmakta. Bu hayvanların yerleşim yerlerine inmelerini engelleyerek, buradaki beslenmelerini gerçekleştirmek amacımız."Yiyeceklerin doğaya bırakılmasına, Tatar Orman İşletme Şefi Tarık Sinan Esin de eşlik etti.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde yaban hayvanları için doğaya yiyecek bırakıldı.Suşehri Orman İşletme Şefliği ve Tatar Orman İşlet Şefliği personelleri...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde yaban hayvanları için doğaya yiyecek bırakıldı.

Suşehri Orman İşletme Şefliği ve Tatar Orman İşlet Şefliği personelleri tarafından kar nedeniyle yiyecek bulmakta güçlük çeken yaban hayvanları için Tatar köyü ve Geminbeli bölgesindeki ormanlık alanlara yiyecek bırakıldı.

Suşehri Orman İşletme Şefi Ersin Çakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının hayvanların insanlara zarar vermeden, köylere ve yerleşim yerlerine inmeden bulunduğu doğal ortamda beslenmelerini sağlamak olduğunu belirtti.

Bu tür çalışmaların aralıklı olarak devam edeceğini dile getiren Çakar, şunları söyledi:

"Yüksek kesimlerde yaban hayvanlarının hareket edemeyeceği ve beslenme yapamayacağı alanlara buğday, arpa, saman gibi yiyeceklerin yanı sıra, Suşehri Belediyesi mezbahanesinden temin edilen atık sakatatlardan oluşan yaklaşık 200 kilogram et ormanlık alanların derinliklerine ekiplerimiz tarafından bırakıldı.Bulunduğumuz bölgede ayı, domuz, tilki, ceylan ve kuş türlerimiz çok sayıda bulunmakta. Bu hayvanların yerleşim yerlerine inmelerini engelleyerek, buradaki beslenmelerini gerçekleştirmek amacımız."

Yiyeceklerin doğaya bırakılmasına, Tatar Orman İşletme Şefi Tarık Sinan Esin de eşlik etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.