pendik escort bayan
ak

Wushu Avrupa Şampiyonası

02.05.2017 - 12:33, Güncelleme: 02.05.2017 - 12:33
 

Wushu Avrupa Şampiyonası

KONYA (AA) - Wushu Konya Temsilcisi Yunus Emre Doğan, Geleneksel Taolu ve Qinda Avrupa Şampiyonası'na Konya'dan 1 antrenör ve 5 sporcunun çağrıldığını...

KONYA (AA) - Wushu Konya Temsilcisi Yunus Emre Doğan, Geleneksel Taolu ve Qinda Avrupa Şampiyonası'na Konya'dan 1 antrenör ve 5 sporcunun çağrıldığını söyledi.Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gürcistan'da yapılacak Geleneksel Taolu ve Qinda Avrupa Şampiyonası'na hazırlık kampının Sakarya'da devam ettiğini dile getirdi.Wushu Milli Takımının vazgeçilmezleri arasında Konyalı sporcuların olduğuna dikkati çeken Doğan, "Konya'dan 1 antrenör ve 5 sporcu Avrupa Şampiyonası'na çağrıldı. Şampiyonada Konya'yı ve ülkemizi temsil edecek sporcularımız, Ahmet Tetik, Raziye Nur Emekli, Beyza Nur Çelik, Sıla Özge Öden, Hatice Nur Küçüktanık'a, Milli Antrenör Mehmet Ali Gümüştekin'e başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediyespor, Meram Belediyespor ve Karapınar Belediyespor'un sporcularının şampiyonada başarılı sonuçlarla döneceğine inanıyorum." diye konuştu.
KONYA (AA) - Wushu Konya Temsilcisi Yunus Emre Doğan, Geleneksel Taolu ve Qinda Avrupa Şampiyonası'na Konya'dan 1 antrenör ve 5 sporcunun çağrıldığını...

KONYA (AA) - Wushu Konya Temsilcisi Yunus Emre Doğan, Geleneksel Taolu ve Qinda Avrupa Şampiyonası'na Konya'dan 1 antrenör ve 5 sporcunun çağrıldığını söyledi.

Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gürcistan'da yapılacak Geleneksel Taolu ve Qinda Avrupa Şampiyonası'na hazırlık kampının Sakarya'da devam ettiğini dile getirdi.

Wushu Milli Takımının vazgeçilmezleri arasında Konyalı sporcuların olduğuna dikkati çeken Doğan, "Konya'dan 1 antrenör ve 5 sporcu Avrupa Şampiyonası'na çağrıldı. Şampiyonada Konya'yı ve ülkemizi temsil edecek sporcularımız, Ahmet Tetik, Raziye Nur Emekli, Beyza Nur Çelik, Sıla Özge Öden, Hatice Nur Küçüktanık'a, Milli Antrenör Mehmet Ali Gümüştekin'e başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediyespor, Meram Belediyespor ve Karapınar Belediyespor'un sporcularının şampiyonada başarılı sonuçlarla döneceğine inanıyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.