pendik escort bayan
ak

Wushu: 15 Temmuz Şehitler Ve Gaziler Kupası

08.07.2018 - 16:23, Güncelleme: 08.07.2018 - 16:23
 

Wushu: 15 Temmuz Şehitler Ve Gaziler Kupası

- Çankırı'da düzenlenen organizasyonda İstanbul Bağcılar Belediyespor birinci oldu

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da düzenlenen 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Wushu Kupası sona erdi.Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından düzenlenen organizasyona 10 ilden 208 sporcu katıldı.Müsabakalar sonucu takım olarak İstanbul Bağcılar Belediyespor birinci, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ikinci olurken, Kahramanmaraş TEK Işıkspor ile Ankara Çağlarspor üçüncülüğü paylaştı.Dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ekrem Gerginci, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Celal Kaman, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke ile şehit ve gazi yakınları verdi.
- Çankırı'da düzenlenen organizasyonda İstanbul Bağcılar Belediyespor birinci oldu


ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da düzenlenen 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Wushu Kupası sona erdi.

Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından düzenlenen organizasyona 10 ilden 208 sporcu katıldı.

Müsabakalar sonucu takım olarak İstanbul Bağcılar Belediyespor birinci, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ikinci olurken, Kahramanmaraş TEK Işıkspor ile Ankara Çağlarspor üçüncülüğü paylaştı.

Dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ekrem Gerginci, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Celal Kaman, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke ile şehit ve gazi yakınları verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.