pendik escort bayan
ak

Wushu: 15 Temmuz Şehitler Ve Gaziler Kupası

22.07.2017 - 21:18, Güncelleme: 22.07.2017 - 21:18
 

Wushu: 15 Temmuz Şehitler Ve Gaziler Kupası

- Çankırı'da başlayan organizasyonda 160 sporcu mücadele ediyor

ÇANKIRI (AA) - 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Wushu Kupası, Çankırı'da başladı.Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Celal Kaman, Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda yapılan açılış töreninde, organizasyonun kentlerinde düzenlenmesinden dolayı mutluluk duyduklarını söyledi. Etkinliğin amacının hain darbe girişimi sırasında şehit olanları ve gazileri unutturmamak olduğunu belirten Kaman, "Bu büyük millet, bayrak için, devlet için, millet için ve vatanı için o gece nasıl birlik ve beraberlik içinde bu hainlere göğüslerini siper etmişse bundan sonra da hep birlikte olmaya devam edecektir." dedi.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Adem Çalman da 15 Temmuz gecesi devleti ve milleti için hayatını kaybedenleri rahmet ve minnetle yad ettiklerini söyledi. Müsabakalarda mücadele edecek sporculara başarılar dileyen ve sonucun önemli olmadığını vurgulayan Çalman, kazananın her zaman kardeşlik olması temennisinde bulundu.Konuşmaların ardından müsabakalar başladı. 14 ilden 160 sporcunun katıldığı organizasyon yarın sona erecek.
- Çankırı'da başlayan organizasyonda 160 sporcu mücadele ediyor


ÇANKIRI (AA) - 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Wushu Kupası, Çankırı'da başladı.

Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Celal Kaman, Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda yapılan açılış töreninde, organizasyonun kentlerinde düzenlenmesinden dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

Etkinliğin amacının hain darbe girişimi sırasında şehit olanları ve gazileri unutturmamak olduğunu belirten Kaman, "Bu büyük millet, bayrak için, devlet için, millet için ve vatanı için o gece nasıl birlik ve beraberlik içinde bu hainlere göğüslerini siper etmişse bundan sonra da hep birlikte olmaya devam edecektir." dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Adem Çalman da 15 Temmuz gecesi devleti ve milleti için hayatını kaybedenleri rahmet ve minnetle yad ettiklerini söyledi. Müsabakalarda mücadele edecek sporculara başarılar dileyen ve sonucun önemli olmadığını vurgulayan Çalman, kazananın her zaman kardeşlik olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından müsabakalar başladı.

14 ilden 160 sporcunun katıldığı organizasyon yarın sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.