pendik escort bayan
ak

WhatsApp'daki bu özellik Facebook Messenger'a da geldi!

Sağlık 09.07.2016 - 11:47, Güncelleme: 09.07.2016 - 11:47
 

WhatsApp'daki bu özellik Facebook Messenger'a da geldi!

Facebook Messenger'a uçtan uca şifreleme özelliği geldi.

 Facebook Messenger'a uçtan uca şifreleme özelliği geldi. Dünyanın ikinci en popüler mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger, belki de tüm mesajlaşma uygulamalarından daha fazla özelliğine sahip ancak onlardan eksik olan bir özelliği mevcut.Birçok uygulama uçtan uca şifreleme özelliğine geçerken, Facebook Messenger’da hala bu özellik mevcut değil. Ancak Facebook bu duruma da el attı ve Facebook Messenger için uçtan uca şifreleme özelliğini getirdi.İlk olarak sınırlı sayıda kullanıcılara verilecek bu özellik, daha sonra tüm kullanıcılara ulaşacak. Ayrıca şifreleme masaüstü mesajlaşmada geçerli olmayacak ve sadece iOS ile Android kullanıcıları için geçerli olacak. Ama şimdilik…Şifreleme özelliği, gönderilen şifreleme anahtarı ile kullanıcının seçtiği bir mobil cihazda geçerli olacak. Bakalım Facebook, mesajlarınızı ne kadar koruyabilecek?Teknolojioku
Facebook Messenger'a uçtan uca şifreleme özelliği geldi.

 

Facebook Messenger'a uçtan uca şifreleme özelliği geldi.

 

Dünyanın ikinci en popüler mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger, belki de tüm mesajlaşma uygulamalarından daha fazla özelliğine sahip ancak onlardan eksik olan bir özelliği mevcut.

Birçok uygulama uçtan uca şifreleme özelliğine geçerken, Facebook Messenger’da hala bu özellik mevcut değil. Ancak Facebook bu duruma da el attı ve Facebook Messenger için uçtan uca şifreleme özelliğini getirdi.

1468053626_secret-conversations.gif

İlk olarak sınırlı sayıda kullanıcılara verilecek bu özellik, daha sonra tüm kullanıcılara ulaşacak. Ayrıca şifreleme masaüstü mesajlaşmada geçerli olmayacak ve sadece iOS ile Android kullanıcıları için geçerli olacak. Ama şimdilik…

Şifreleme özelliği, gönderilen şifreleme anahtarı ile kullanıcının seçtiği bir mobil cihazda geçerli olacak. Bakalım Facebook, mesajlarınızı ne kadar koruyabilecek?

Teknolojioku

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.