pendik escort bayan
ak

Welliton'un Kayserispor'dan Ayrılması

06.10.2017 - 15:48, Güncelleme: 06.10.2017 - 15:48
 

Welliton'un Kayserispor'dan Ayrılması

- Kayserispor Kulübü Başkanı Bedir:"Welliton'un gittiği kulüple anlaşmamız doğrultusunda bize 1,5 milyon avro para gönderdiler ancak havale yapılırken 78,5 avro, işlem ücreti olarak kesildi. Biz de bu parayı ciddiyetimizi anlatmak adına espri olsun diye i

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, eski oyuncuları Welliton Soares de Morais'in yeni takımıyla yaptıkları anlaşma doğrultusunda 1,5 milyon avro aldıklarını, kulübün ciddiyetini anlatmak adına bankanın kestiği 78,5 avroluk havale ücretini de oyuncudan tahsil etttiklerini belirtti.Bedir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Welliton'un Kayserispor'dan kulübü hiçe sayarak olaylı bir şekilde ayrıldığını söyledi.Welliton'un Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra Birleşik Arap Emirlikleri'nden bir kulüple anlaştığını anımsatan Bedir, "2 yıl forma giydiği kulüpten bu şekilde ayrılınca yöneticiler olarak biz üzüldük. Kayserispor gibi bir markaya yaptıklarından dolayı canımız sıkıldı. Böyle olunca aramızda bir hukuk kalmadı. Sadece normal alacak verecek meselesine dönüştü." diye konuştu. Welliton'un transfer olduğu kulüple görüşüp anlaştıklarının altını çizen Bedir, şunları kaydetti: "Anlaşmamız doğrultusunda bize 1,5 milyon avro para yolladılar. Biz de evraklarını verecektik. Ancak havale yapılırken 78,5 avro işlem ücreti olarak kesildi. Biz de bu parayı istedik. Burada bizim derdimiz para değil. Kulübün ciddiyetini anlatmak adına biraz da espri olsun diye bu işlem ücretini istedik. Oyuncu da bu parayı bir taksiciyle kulübe yolladı. Paranın azlığı çokluğu, varlığı yokluğu önemli değil. Prensipler önemli. Kayserispor'dan bir oyuncu haksız bir şekilde, elini kolunu sallayarak gidemez. Giderse eğer, bunun müeyyidelerini hem karşı kulüp hem de oyuncu öder. Sonuçta anlaştığımız para, kulübümüzün hesaplarına girdi, biz de Welliton'un evraklarını verdik."Bedir, bu olayın her oyuncuya ders olması gerektiğini vurgulayarak, sözlerini tamamladı.Welliton, şu anda Birleşik Arap Emirlikleri ekibi El Sharjah'da forma giyiyor.
- Kayserispor Kulübü Başkanı Bedir:"Welliton'un gittiği kulüple anlaşmamız doğrultusunda bize 1,5 milyon avro para gönderdiler ancak havale yapılırken 78,5 avro, işlem ücreti olarak kesildi. Biz de bu parayı ciddiyetimizi anlatmak adına espri olsun diye i


KAYSERİ (AA) - Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, eski oyuncuları Welliton Soares de Morais'in yeni takımıyla yaptıkları anlaşma doğrultusunda 1,5 milyon avro aldıklarını, kulübün ciddiyetini anlatmak adına bankanın kestiği 78,5 avroluk havale ücretini de oyuncudan tahsil etttiklerini belirtti.

Bedir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Welliton'un Kayserispor'dan kulübü hiçe sayarak olaylı bir şekilde ayrıldığını söyledi.

Welliton'un Kayserispor'dan ayrıldıktan sonra Birleşik Arap Emirlikleri'nden bir kulüple anlaştığını anımsatan Bedir, "2 yıl forma giydiği kulüpten bu şekilde ayrılınca yöneticiler olarak biz üzüldük. Kayserispor gibi bir markaya yaptıklarından dolayı canımız sıkıldı. Böyle olunca aramızda bir hukuk kalmadı. Sadece normal alacak verecek meselesine dönüştü." diye konuştu.

Welliton'un transfer olduğu kulüple görüşüp anlaştıklarının altını çizen Bedir, şunları kaydetti:

"Anlaşmamız doğrultusunda bize 1,5 milyon avro para yolladılar. Biz de evraklarını verecektik. Ancak havale yapılırken 78,5 avro işlem ücreti olarak kesildi. Biz de bu parayı istedik. Burada bizim derdimiz para değil. Kulübün ciddiyetini anlatmak adına biraz da espri olsun diye bu işlem ücretini istedik. Oyuncu da bu parayı bir taksiciyle kulübe yolladı. Paranın azlığı çokluğu, varlığı yokluğu önemli değil. Prensipler önemli. Kayserispor'dan bir oyuncu haksız bir şekilde, elini kolunu sallayarak gidemez. Giderse eğer, bunun müeyyidelerini hem karşı kulüp hem de oyuncu öder. Sonuçta anlaştığımız para, kulübümüzün hesaplarına girdi, biz de Welliton'un evraklarını verdik."

Bedir, bu olayın her oyuncuya ders olması gerektiğini vurgulayarak, sözlerini tamamladı.

Welliton, şu anda Birleşik Arap Emirlikleri ekibi El Sharjah'da forma giyiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.