pendik escort bayan
ak

Web Tasarımının Firmaların İş Hacmine Etkisi

10.01.2017 - 10:33, Güncelleme: 10.01.2017 - 10:33
 

Web Tasarımının Firmaların İş Hacmine Etkisi

İnternetin gelişmesi ve birçok kişiye ulaşması ile birlikte, fiziksel olarak yapılan ticaretin büyük bir kısmı, internet ortamına taşındı diyebiliriz. İnternet üzerinde ticaret yapan firmaların görünen yüzü ise iyi bir web tasarımı ile mümkündür.

İnternetin gelişmesi ve birçok kişiye ulaşması ile birlikte, fiziksel olarak yapılan ticaretin büyük bir kısmı, internet ortamına taşındı diyebiliriz. İnternet üzerinde ticaret yapan firmaların görünen yüzü ise iyi bir web tasarımı ile mümkündür.İyi bir web tasarımının birçok avantajı var. Fiziksel olarak yapılan ticarette; depo giderleri, reklam giderleri, personel gideri vb. gibi birçok gider söz konusudur. Web üzerinden yapılan ticarette bu giderlerin büyük bir kısmında azalma olduğunu söyleyebiliriz.Ayrıca Türk Ticaret Kanununda yapılan yeni düzenlemelerde birçok firma için web sitesi zorunluluğu söz konusudur. İyi bir web tasarım firmaların kar marjını artıracak ve birçok giderinde firma üzerinde yük olmasının önüne geçmiş olacaktır.Web Tasarımı Firmanın İnternette Görünen YüzüdürKurumsal olarak tasarlanacak olan web sitesinde; firmanın logosu, tanıtım videoları, faaliyetlerine ilişkin bilgilendirici yazılar, firma ve faaliyetleri ile ilgili resimler, iletişim bilgileri gibi unsurlar yer alır. Kurumsal web sitesi tasarımında bütün bu unsurlar etkili bir şekilde kullanılır.Tasarım çalışmalarının profesyonel olarak yapılması gerekir. Ayrıca yalnızca tasarım yapılması yeterli değildir. Sitenin sürekli olarak bakımı ve siteye uğrayan ziyaretçilerin nabzının tutulması gerekir. Ziyaretçi ya da müşteri geri dönüşleri oldukça önemlidir.Web sitesi firmaların internette görünen yüzüdür. Bu yüzden tasarımlarının özenle ve aceleye getirilmeden yapılması gerekir. Web tasarım ajansları bu konuda tecrübelidir ve iyi bir ajans kurumsal firmaların web sitelerini daima önde tutar.Arama Motorlarında Üst Sıralarda Yer Almakİster kurumsal olsun ister bireysel arama motorlarında üst sıralarda yer almak bir web sitesi için önemlidir. Burada devreye sitenin içerikleri girer. İnternet kullanım alışkanlıklarının bilinmesi ve hedef kitlenin sitede kalma süresi, sitenin içeriği ile doğrudan ilişkilidir.Tasarım kriterlerinde görsel ve işitsel içeriklerin yanı sıra yazım içeriklerinin de etkili bir şekilde kullanılabilmesi gerekir. Site içerisinde tanıtım ve diğer ürün tanıtım yazılarında kullanılan dil oldukça önemlidir.Arama motorlarında ilk sayfada yer almak kolay değildir. Arama motorları bot denilen küçük yazıları sitenize gönderir ve kullanıcı alışkanlıklarını bir kriter olarak belirler. Bu botlar kullanıcı alışkanlıklarına göre sitenizi analiz ederler ve hangi sayfada yer almanız gerektiğine karar verirler.Profesyonel web tasarım örneklerine, http://nestacreative.com/web-tasarimi/ adresinden bakabilirsiniz.
İnternetin gelişmesi ve birçok kişiye ulaşması ile birlikte, fiziksel olarak yapılan ticaretin büyük bir kısmı, internet ortamına taşındı diyebiliriz. İnternet üzerinde ticaret yapan firmaların görünen yüzü ise iyi bir web tasarımı ile mümkündür.

İnternetin gelişmesi ve birçok kişiye ulaşması ile birlikte, fiziksel olarak yapılan ticaretin büyük bir kısmı, internet ortamına taşındı diyebiliriz. İnternet üzerinde ticaret yapan firmaların görünen yüzü ise iyi bir web tasarımı ile mümkündür.

İyi bir web tasarımının birçok avantajı var. Fiziksel olarak yapılan ticarette; depo giderleri, reklam giderleri, personel gideri vb. gibi birçok gider söz konusudur. Web üzerinden yapılan ticarette bu giderlerin büyük bir kısmında azalma olduğunu söyleyebiliriz.

Ayrıca Türk Ticaret Kanununda yapılan yeni düzenlemelerde birçok firma için web sitesi zorunluluğu söz konusudur. İyi bir web tasarım firmaların kar marjını artıracak ve birçok giderinde firma üzerinde yük olmasının önüne geçmiş olacaktır.

Web Tasarımı Firmanın İnternette Görünen Yüzüdür

Kurumsal olarak tasarlanacak olan web sitesinde; firmanın logosu, tanıtım videoları, faaliyetlerine ilişkin bilgilendirici yazılar, firma ve faaliyetleri ile ilgili resimler, iletişim bilgileri gibi unsurlar yer alır. Kurumsal web sitesi tasarımında bütün bu unsurlar etkili bir şekilde kullanılır.

Tasarım çalışmalarının profesyonel olarak yapılması gerekir. Ayrıca yalnızca tasarım yapılması yeterli değildir. Sitenin sürekli olarak bakımı ve siteye uğrayan ziyaretçilerin nabzının tutulması gerekir. Ziyaretçi ya da müşteri geri dönüşleri oldukça önemlidir.

Web sitesi firmaların internette görünen yüzüdür. Bu yüzden tasarımlarının özenle ve aceleye getirilmeden yapılması gerekir. Web tasarım ajansları bu konuda tecrübelidir ve iyi bir ajans kurumsal firmaların web sitelerini daima önde tutar.

Arama Motorlarında Üst Sıralarda Yer Almak

İster kurumsal olsun ister bireysel arama motorlarında üst sıralarda yer almak bir web sitesi için önemlidir. Burada devreye sitenin içerikleri girer. İnternet kullanım alışkanlıklarının bilinmesi ve hedef kitlenin sitede kalma süresi, sitenin içeriği ile doğrudan ilişkilidir.

Tasarım kriterlerinde görsel ve işitsel içeriklerin yanı sıra yazım içeriklerinin de etkili bir şekilde kullanılabilmesi gerekir. Site içerisinde tanıtım ve diğer ürün tanıtım yazılarında kullanılan dil oldukça önemlidir.

Arama motorlarında ilk sayfada yer almak kolay değildir. Arama motorları bot denilen küçük yazıları sitenize gönderir ve kullanıcı alışkanlıklarını bir kriter olarak belirler. Bu botlar kullanıcı alışkanlıklarına göre sitenizi analiz ederler ve hangi sayfada yer almanız gerektiğine karar verirler.

Profesyonel web tasarım örneklerine, http://nestacreative.com/web-tasarimi/ adresinden bakabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.