pendik escort bayan
ak

Voleybol: Tsyd Ankara Şubesi Turnuvası

26.09.2018 - 17:53, Güncelleme: 26.09.2018 - 17:53
 

Voleybol: Tsyd Ankara Şubesi Turnuvası

- Turnuvayı, finalde Tokat Belediye Plevne'yi 3-0 yenen Arhavi Belediyespor kazandı

ANKARA (AA) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Voleybol Turnuvası'nı Arhavi Belediyespor kazandı.Başkent Voleybol Salonu'nda Red Bull sponsorluğunda düzenlenen turnuvanın ikinci gününde ilk olarak üçüncülük maçı yapıldı.Ziraat Bankası, Jeopark Kula Belediyespor'u 23-25, 25-22, 25-13, 22-25 ve 15-11'lik set sonuçlarıyla 3-2 yenerek turnuvayı 3. sırada tamamladı. Maçın ardından başkent ekibine kupasını, Türkiye Voleybol Federasyonu Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu verdi. Turnuvadaki final maçında ise Tokat Belediye Plevne ile Arhavi Belediyespor karşı karşıya geldi.Arhavi Belediyespor, 25-23, 25-18 ve 25-20'lik setlerle maçı 3-0 kazanarak kupayı müzesine götürürken, Tokat Belediye Plevne de ikinci oldu.Şampiyon Arhavi Belediyespor takımına kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, ikinci Tokat Belediye Plevne'ye ise kupasını TSYD Ankara Şubesi Başkanı Alper Bakırcıgil verdi.TSYD Ankara Şubesi Asbaşkanı Hüseyin Doğru ise desteğinden dolayı resmi sponsor Red Bull'a şilt takdim etti.
- Turnuvayı, finalde Tokat Belediye Plevne'yi 3-0 yenen Arhavi Belediyespor kazandı


ANKARA (AA) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Voleybol Turnuvası'nı Arhavi Belediyespor kazandı.

Başkent Voleybol Salonu'nda Red Bull sponsorluğunda düzenlenen turnuvanın ikinci gününde ilk olarak üçüncülük maçı yapıldı.

Ziraat Bankası, Jeopark Kula Belediyespor'u 23-25, 25-22, 25-13, 22-25 ve 15-11'lik set sonuçlarıyla 3-2 yenerek turnuvayı 3. sırada tamamladı. Maçın ardından başkent ekibine kupasını, Türkiye Voleybol Federasyonu Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu verdi.

Turnuvadaki final maçında ise Tokat Belediye Plevne ile Arhavi Belediyespor karşı karşıya geldi.

Arhavi Belediyespor, 25-23, 25-18 ve 25-20'lik setlerle maçı 3-0 kazanarak kupayı müzesine götürürken, Tokat Belediye Plevne de ikinci oldu.

Şampiyon Arhavi Belediyespor takımına kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, ikinci Tokat Belediye Plevne'ye ise kupasını TSYD Ankara Şubesi Başkanı Alper Bakırcıgil verdi.

TSYD Ankara Şubesi Asbaşkanı Hüseyin Doğru ise desteğinden dolayı resmi sponsor Red Bull'a şilt takdim etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.