pendik escort bayan
ak

Voleybol: Efeler Ligi

20.01.2018 - 16:23, Güncelleme: 20.01.2018 - 16:23
 

Voleybol: Efeler Ligi

- Maliye Piyango: 0 - Galatasaray HDI Sigorta: 3

Salon: TVF Başkent Hakemler: Burhan İlhan, İbrahim ÜnalMaliye Piyango: Kemal Kayhan, Venno, Murat Karakaya, Uğur Güneş, Gjorgiev, Stankovic (Murat Tokgöz, Aslan Ekşi, Siltana) Galatasaray HDI Sigorta: Yasin Aydın, Emin Gök, Okello, Akhrem, Todorov, Hüseyin Koç (Can Ayvazoğlu)Setler: 20-25, 23-25, 22-25Süre: 92 dakika (24, 41, 27) ANKARA (AA) - Voleybol Efeler Ligi'nin 14. haftasında Galatasaray HDI Sigorta, deplasmanda Maliye Piyango'yu 3-0 yendiKarşılaşmaya Yasin'in iyi servisleriyle başlayan sarı-kırmızılı ekip, Akhrem ve Okello'nun etkili oyunuyla teknik molaya 12-9 önde girdi. Venno ve Stankovic ile sayı üreten Maliye Piyango karşısında file önünde etkili olan Galatasaray, bloklarla sayılar buldu ve seti 25-20 almayı başardı.Mücadelenin 2. setinde Okello ve Arkhem ile etkili olmaya devam eden Galatasaray, teknik molaya 12-5 önde girdi. Venno ve Stankovic'in hücum yükünü çektiği ev sahibi ekip, savunmada yaptığı basit hatalara çözüm üretemeyince sarı kırmızılı takım, seti 25-23 önde bitirdi. Rakiplerin karşılıklı basit hatalarla başladığı 3. setin ilk bölümünde ev sahibi ekip Venno, Galatasaray ise Todorov ile etkili oldu. Teknik molaya 12-10 öne giren Galatasaray HDI Sigorta, etkili savunmasıyla rakibini hataya zorladı. Maliye Piyango, Stankovic ve Venno'nun servislerde Gjorgiev'in de file önünde iyi oyunuyla 21-20 öne geçti ancak Galatasaray, Emin Gök'ün etkili servisleri ve Okello'nun file önünde iyi oyunuyla karşılık verdi ve seti 25-22, maçı da 3-0 kazandı.
- Maliye Piyango: 0 - Galatasaray HDI Sigorta: 3


Salon: TVF Başkent

Hakemler: Burhan İlhan, İbrahim Ünal

Maliye Piyango: Kemal Kayhan, Venno, Murat Karakaya, Uğur Güneş, Gjorgiev, Stankovic (Murat Tokgöz, Aslan Ekşi, Siltana)

Galatasaray HDI Sigorta: Yasin Aydın, Emin Gök, Okello, Akhrem, Todorov, Hüseyin Koç (Can Ayvazoğlu)

Setler: 20-25, 23-25, 22-25

Süre: 92 dakika (24, 41, 27)


ANKARA (AA) - Voleybol Efeler Ligi'nin 14. haftasında Galatasaray HDI Sigorta, deplasmanda Maliye Piyango'yu 3-0 yendi

Karşılaşmaya Yasin'in iyi servisleriyle başlayan sarı-kırmızılı ekip, Akhrem ve Okello'nun etkili oyunuyla teknik molaya 12-9 önde girdi. Venno ve Stankovic ile sayı üreten Maliye Piyango karşısında file önünde etkili olan Galatasaray, bloklarla sayılar buldu ve seti 25-20 almayı başardı.

Mücadelenin 2. setinde Okello ve Arkhem ile etkili olmaya devam eden Galatasaray, teknik molaya 12-5 önde girdi. Venno ve Stankovic'in hücum yükünü çektiği ev sahibi ekip, savunmada yaptığı basit hatalara çözüm üretemeyince sarı kırmızılı takım, seti 25-23 önde bitirdi.

Rakiplerin karşılıklı basit hatalarla başladığı 3. setin ilk bölümünde ev sahibi ekip Venno, Galatasaray ise Todorov ile etkili oldu. Teknik molaya 12-10 öne giren Galatasaray HDI Sigorta, etkili savunmasıyla rakibini hataya zorladı. Maliye Piyango, Stankovic ve Venno'nun servislerde Gjorgiev'in de file önünde iyi oyunuyla 21-20 öne geçti ancak Galatasaray, Emin Gök'ün etkili servisleri ve Okello'nun file önünde iyi oyunuyla karşılık verdi ve seti 25-22, maçı da 3-0 kazandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.