pendik escort bayan
ak

Vodafone'un "Arkadaşını Getir" Kampanyası Uzatıldı

Spor 27.07.2017 - 11:08, Güncelleme: 27.07.2017 - 11:08
 

Vodafone'un "Arkadaşını Getir" Kampanyası Uzatıldı

Vodafone KaraKartal platformu kapsamında başlatılan "Arkadaşını Getir" kampanyası, yoğun ilgi nedeniyle uzatıldı

İSTANBUL (AA) - Vodafone'un Beşiktaşlı aboneleri için geliştirdiği Vodafone KaraKartal platformu kapsamında başlatılan "Arkadaşını Getir" kampanyası, yoğun ilgi nedeniyle uzatıldı.Vodafone açıklamasında 12 Ekim'e kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, arkadaşıyla birlikte Vodafone KaraKartal'a gelen herkese 3 GB internet hediye edilirken, bir ayda 12 GB'ye kadar internet kazanma imkanı sunuluyor.Kasım 2014'te hayata geçirilen Vodafone KaraKartal platformuna 2,5 yılda 1,5 milyon Beşiktaşlı üye olarak Beşiktaş JK'ya 4,7 milyon lira katkı sağladı. Vodafone KaraKartal platformuyla, Beşiktaşlı abonelere tarifeye ek aylık bir ücretle hem takımlarına destek olma hem de çeşitli ayrıcalıklardan yararlanma fırsatı sunuluyor. Vodafone'un zengin tarife dünyasından kendilerine en uygun tarifeyi seçebilen Beşiktaş taraftarları, aylık tarife ücretlerine ek 3 ve 5 liralık destek paketlerinden birini tercih ederek takımlarına destek olabiliyor. Ayrıca, takımla birlikte yurt dışına seyahat, hediye VIP ve normal biletler, antrenman ziyareti, futbolcularla yemek yeme ve fotoğraf çektirme, Vodafone Park turu, imzalı forma gibi özel fırsatlardan yararlanma şansına da sahip oluyor.Halihazırda Vodafone abonesi olanlar, Vodafone KaraKartal'a katılmak için seçmek istedikleri pakete göre BJK3 veya BJK5 yazarak 1903'e SMS gönderebiliyor. Vodafone abonesi olmayanların ise en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne başvurması gerekiyor. Kampanyadan yararlanmak ve Vodafone KaraKartal hakkında ayrıntılı bilgi almak için www.vodafone.com.tr/karakartal ziyaret edilebilir.
Vodafone KaraKartal platformu kapsamında başlatılan "Arkadaşını Getir" kampanyası, yoğun ilgi nedeniyle uzatıldı

İSTANBUL (AA) - Vodafone'un Beşiktaşlı aboneleri için geliştirdiği Vodafone KaraKartal platformu kapsamında başlatılan "Arkadaşını Getir" kampanyası, yoğun ilgi nedeniyle uzatıldı.

Vodafone açıklamasında 12 Ekim'e kadar geçerli olacak kampanya kapsamında, arkadaşıyla birlikte Vodafone KaraKartal'a gelen herkese 3 GB internet hediye edilirken, bir ayda 12 GB'ye kadar internet kazanma imkanı sunuluyor.

Kasım 2014'te hayata geçirilen Vodafone KaraKartal platformuna 2,5 yılda 1,5 milyon Beşiktaşlı üye olarak Beşiktaş JK'ya 4,7 milyon lira katkı sağladı.

Vodafone KaraKartal platformuyla, Beşiktaşlı abonelere tarifeye ek aylık bir ücretle hem takımlarına destek olma hem de çeşitli ayrıcalıklardan yararlanma fırsatı sunuluyor.

Vodafone'un zengin tarife dünyasından kendilerine en uygun tarifeyi seçebilen Beşiktaş taraftarları, aylık tarife ücretlerine ek 3 ve 5 liralık destek paketlerinden birini tercih ederek takımlarına destek olabiliyor.

Ayrıca, takımla birlikte yurt dışına seyahat, hediye VIP ve normal biletler, antrenman ziyareti, futbolcularla yemek yeme ve fotoğraf çektirme, Vodafone Park turu, imzalı forma gibi özel fırsatlardan yararlanma şansına da sahip oluyor.

Halihazırda Vodafone abonesi olanlar, Vodafone KaraKartal'a katılmak için seçmek istedikleri pakete göre BJK3 veya BJK5 yazarak 1903'e SMS gönderebiliyor. Vodafone abonesi olmayanların ise en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne başvurması gerekiyor.

Kampanyadan yararlanmak ve Vodafone KaraKartal hakkında ayrıntılı bilgi almak için www.vodafone.com.tr/karakartal ziyaret edilebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.