pendik escort bayan
ak

Vodafone'dan Yeni V-araba Ürünü

04.12.2018 - 12:08, Güncelleme: 04.12.2018 - 12:08
 

Vodafone'dan Yeni V-araba Ürünü

İSTANBUL (AA) - Vodafone'un yeni V-Araba ürünü ile araç sahipleri otomobillerini uzaktan takip edebilecek.Vodafone tarafından yapılan açıklamaya göre,...

İSTANBUL (AA) - Vodafone'un yeni V-Araba ürünü ile araç sahipleri otomobillerini uzaktan takip edebilecek.Vodafone tarafından yapılan açıklamaya göre, V-Yaşam markası altında Arvento iş birliğiyle sunulan V-Araba ile araç sahipleri otomobillerini uzaktan takip ederek, güvende olup olmadığını anlayabilecek. V-Yaşam mobil uygulamasıyla kurulabilen V-Araba ile araç sahipleri, araçlarını nereye park ettiklerini "Aracımı Bul" moduyla hatırlayabilecek.Araç sahipleri, uygulamanın "Park Modu" ile araçlarının bulunduğu yerden hareket ettirilmesi halinde uyarı mesajı alacak. Öte yandan "Seyahat Modu" ile seyahat geçmişini takip edebilecek, "Vale Modu" ile de araçlarını izleyebilecek ve nereye park edildiğini görebilecek."Servis Modu" ise araçların servis durumunu takip ederek arıza durumunda mesaj alabiliyor. Vodafone, V-Araba için ayda 10 liradan V-Yaşam Tarifesi de sunuluyor. V-Yaşam Tarifesi'ne ek ayda 49 liraya 12 ay taksitle alınabilen V-Araba, Vodafone mağazalarından ya da Vodafone'un V-Yaşam web mağazasından temin edilebiliyor. V-Yaşam Tarifesi, yurt dışında "Her Şey Dahil Pasaport"un geçerli olduğu 45 ülkede ek ücret ödemeden kullanılabiliyor.
İSTANBUL (AA) - Vodafone'un yeni V-Araba ürünü ile araç sahipleri otomobillerini uzaktan takip edebilecek.Vodafone tarafından yapılan açıklamaya göre,...

İSTANBUL (AA) - Vodafone'un yeni V-Araba ürünü ile araç sahipleri otomobillerini uzaktan takip edebilecek.

Vodafone tarafından yapılan açıklamaya göre, V-Yaşam markası altında Arvento iş birliğiyle sunulan V-Araba ile araç sahipleri otomobillerini uzaktan takip ederek, güvende olup olmadığını anlayabilecek.

V-Yaşam mobil uygulamasıyla kurulabilen V-Araba ile araç sahipleri, araçlarını nereye park ettiklerini "Aracımı Bul" moduyla hatırlayabilecek.

Araç sahipleri, uygulamanın "Park Modu" ile araçlarının bulunduğu yerden hareket ettirilmesi halinde uyarı mesajı alacak. Öte yandan "Seyahat Modu" ile seyahat geçmişini takip edebilecek, "Vale Modu" ile de araçlarını izleyebilecek ve nereye park edildiğini görebilecek.

"Servis Modu" ise araçların servis durumunu takip ederek arıza durumunda mesaj alabiliyor.

Vodafone, V-Araba için ayda 10 liradan V-Yaşam Tarifesi de sunuluyor. V-Yaşam Tarifesi'ne ek ayda 49 liraya 12 ay taksitle alınabilen V-Araba, Vodafone mağazalarından ya da Vodafone'un V-Yaşam web mağazasından temin edilebiliyor.

V-Yaşam Tarifesi, yurt dışında "Her Şey Dahil Pasaport"un geçerli olduğu 45 ülkede ek ücret ödemeden kullanılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.