pendik escort bayan
ak

Vodafone'dan Ramazana Özel 20 Gb Mobil İnternet

Spor 17.05.2019 - 12:03, Güncelleme: 17.05.2019 - 12:03
 

Vodafone'dan Ramazana Özel 20 Gb Mobil İnternet

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy:- "Ramazan Paketimiz ile faturalı ve faturasız tüm müşterilerimize Vodafone Yanımda üzerinden 20 GB mobil interneti sadece 20 liraya sunuyoruz"

İSTANBUL (AA) - Vodafone, ramazan boyunca 20 GB'lık ek mobil internet paketine sadece 20 liraya sahip olabilecek. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone'a yeni gelen müşterilerin de yararlanabileceği kampanya kapsamında sunulan teklif, mevcut tarifenin üzerine ek paket olarak satın alınacak. Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, müşterilerinin ramazan sevincini artırmayı hedeflediklerini belirtti. Aksoy, "Vodafone olarak, müşterilerimizin kesintisiz internet ihtiyaçlarına yönelik kazandıran teklifler geliştirmeye devam ediyoruz. Vodafone halden anlar mottosuyla sunduğumuz bütçe dostu internet tekliflerine bir yenisini daha ekliyoruz. Bu doğrultuda, bu Ramazan'da da kesintisiz internet deneyimi yaşamak ve bol bol paylaşımda bulunmak isteyen müşterilerimiz için yeni bir kampanya geliştirdik. Ramazan Paketimiz ile faturalı ve faturasız tüm müşterilerimize Vodafone Yanımda üzerinden 20 GB mobil interneti sadece 20 liraya sunuyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimizi geleceğin heyecan verici dünyasına hazırlayacak ayrıcalıklı ürün ve servisler sunmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy:- "Ramazan Paketimiz ile faturalı ve faturasız tüm müşterilerimize Vodafone Yanımda üzerinden 20 GB mobil interneti sadece 20 liraya sunuyoruz"

İSTANBUL (AA) - Vodafone, ramazan boyunca 20 GB'lık ek mobil internet paketine sadece 20 liraya sahip olabilecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone'a yeni gelen müşterilerin de yararlanabileceği kampanya kapsamında sunulan teklif, mevcut tarifenin üzerine ek paket olarak satın alınacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, müşterilerinin ramazan sevincini artırmayı hedeflediklerini belirtti.

Aksoy, "Vodafone olarak, müşterilerimizin kesintisiz internet ihtiyaçlarına yönelik kazandıran teklifler geliştirmeye devam ediyoruz. Vodafone halden anlar mottosuyla sunduğumuz bütçe dostu internet tekliflerine bir yenisini daha ekliyoruz. Bu doğrultuda, bu Ramazan'da da kesintisiz internet deneyimi yaşamak ve bol bol paylaşımda bulunmak isteyen müşterilerimiz için yeni bir kampanya geliştirdik. Ramazan Paketimiz ile faturalı ve faturasız tüm müşterilerimize Vodafone Yanımda üzerinden 20 GB mobil interneti sadece 20 liraya sunuyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimizi geleceğin heyecan verici dünyasına hazırlayacak ayrıcalıklı ürün ve servisler sunmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.