pendik escort bayan
ak

Vodafone'dan Beşiktaş Jk'nın Yeni Formalarına Özel Kampanya

Spor 24.07.2017 - 11:28, Güncelleme: 24.07.2017 - 11:28
 

Vodafone'dan Beşiktaş Jk'nın Yeni Formalarına Özel Kampanya

İSTANBUL (AA) - Vodafone, Süper Lig'de 2016-2017 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan ve üçüncü yıldızı göğsüne takan Beşiktaş JK'nın yeni formalarına...

İSTANBUL (AA) - Vodafone, Süper Lig'de 2016-2017 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan ve üçüncü yıldızı göğsüne takan Beşiktaş JK'nın yeni formalarına özel bir kampanya düzenledi. Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, 2018-2019 sezonunun sonuna kadar Beşiktaş'ın forma göğüs sponsorluğunu üstlenen Vodafone'un üçüncü yıldız şerefine düzenlediği kampanyayla, adidas 2017-2018 Beşiktaş formalarını satın alanlar, fiş ya da faturalarını 31 Ağustos'a kadar Vodafone mağazalarına getirdiklerinde, indirimli Vodafone Red tarifesine numaralarını taşıyarak veya yeni hat alarak geçebilecekler. Buna göre, aboneler 11 GB'lık Vodafone Red tarifesini 50 liradan satın alabilecekler. Kampanya, Kartal Yuvası ve adidas mağazalarından satın alınan erkek ve kadın yetişkin yeni sezon formaları için geçerli olacak.adidas 2017-2018 Beşiktaş formaları, 3 farklı tasarımdan oluşuyor. Beşiktaş'ın iç saha formasında kulübün beyaz ağırlıklı forma geleneğine sadık kalınırken, tasarımı modern çizgilerden oluşan geometrik unsurlar tamamlıyor. Beşiktaş'a ait klasik tasarımdan ilham alan deplasman forması ise ön paneli boyunca ince çubuklara, omuzlarında ise ikonik 3 banda yer veriyor. Beşiktaş'ın 2017-2018 sezonuna ait üçüncü forma tasarımında ise uzun bir aradan sonra gri tonlar kullanılıyor.adidas 2017-2018 sezonu Beşiktaş yetişkin formaları, 169 lira satış fiyatıyla tüm Kartal Yuvası mağazaları, www.kartalyuvasi.com.tr, kartalyuvasi.eu, adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/besiktas adresinde taraftarın beğenisine sunuluyor.
İSTANBUL (AA) - Vodafone, Süper Lig'de 2016-2017 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan ve üçüncü yıldızı göğsüne takan Beşiktaş JK'nın yeni formalarına...

İSTANBUL (AA) - Vodafone, Süper Lig'de 2016-2017 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan ve üçüncü yıldızı göğsüne takan Beşiktaş JK'nın yeni formalarına özel bir kampanya düzenledi.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, 2018-2019 sezonunun sonuna kadar Beşiktaş'ın forma göğüs sponsorluğunu üstlenen Vodafone'un üçüncü yıldız şerefine düzenlediği kampanyayla, adidas 2017-2018 Beşiktaş formalarını satın alanlar, fiş ya da faturalarını 31 Ağustos'a kadar Vodafone mağazalarına getirdiklerinde, indirimli Vodafone Red tarifesine numaralarını taşıyarak veya yeni hat alarak geçebilecekler.

Buna göre, aboneler 11 GB'lık Vodafone Red tarifesini 50 liradan satın alabilecekler. Kampanya, Kartal Yuvası ve adidas mağazalarından satın alınan erkek ve kadın yetişkin yeni sezon formaları için geçerli olacak.

adidas 2017-2018 Beşiktaş formaları, 3 farklı tasarımdan oluşuyor. Beşiktaş'ın iç saha formasında kulübün beyaz ağırlıklı forma geleneğine sadık kalınırken, tasarımı modern çizgilerden oluşan geometrik unsurlar tamamlıyor. Beşiktaş'a ait klasik tasarımdan ilham alan deplasman forması ise ön paneli boyunca ince çubuklara, omuzlarında ise ikonik 3 banda yer veriyor. Beşiktaş'ın 2017-2018 sezonuna ait üçüncü forma tasarımında ise uzun bir aradan sonra gri tonlar kullanılıyor.

adidas 2017-2018 sezonu Beşiktaş yetişkin formaları, 169 lira satış fiyatıyla tüm Kartal Yuvası mağazaları, www.kartalyuvasi.com.tr, kartalyuvasi.eu, adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/besiktas adresinde taraftarın beğenisine sunuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.