pendik escort bayan
ak

Vodafone Türkiye'den "Dünya Saati" Etkinliğine Destek

26.03.2017 - 11:08, Güncelleme: 26.03.2017 - 11:08
 

Vodafone Türkiye'den "Dünya Saati" Etkinliğine Destek

Vodafone Türkiye, iklim değişikliğine dikkati çekmek amacıyla düzenlenen "Dünya Saati" etkinliğine bu yıl da katıldı

İSTANBUL (AA) - Vodafone Türkiye, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) öncülüğünde gerçekleştirilen "Dünya Saati" etkinliğine destek verdi.Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vodafone Plaza'da ışıklar bir saatliğine söndürülürken, Vodafone'un Türkiye genelindeki bin 300'e yakın mağazasında da dijital ekranlar ve tabela ışıkları kapatıldı.İklim değişikliğine dikkati çekmek amacıyla WWF öncülüğünde 10 yıldır düzenlenen "Dünya Saati" etkinliği kapsamında 25 Mart gecesi dünya çapındaki birçok şehirde anıtsal yapı, bina ve konutta 20.30 - 21.30 saatleri arasında ışıklar kapatıldı.Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, küresel ısınma ve küresel iklim değişikliğinin olumsuz etkilerinin her geçen gün daha şiddetli hissedildiğini belirterek, "Sağladığı altyapı ve hizmetlerden dolayı bilgi ve iletişim teknolojileri sektörüne, iklim değişikliğiyle mücadele için düşük karbonlu topluma geçişte ve sürdürülebilir ekonomik büyümede önemli rol düşüyor. Doğal kaynakların kontrollü kullanımı ve sürdürülebilir kalkınma hedefini ulaşılabilir kılan mobil teknolojiler, daha yeşil bir dünyaya hizmet ediyor." ifadelerini kullandı. Vodafone olarak bir yandan Türkiye’nin dijitalleşmesine öncülük ederken, bir yandan da sürdürülebilirlik konusunda büyük sorumluluk taşıdıklarına inandıklarını aktaran Süel, "Sürdürülebilirliği, temel iş stratejimizin ayrılmaz bir parçası olarak görüyoruz. Sürdürülebilirlik konusunda atılacak en temel adımın bilinçlendirmeden geçtiğine inanıyoruz. Bu kapsamda her yıl olduğu gibi bu yıl da 'Dünya Saati' etkinliğine destek verdik. Operasyonlarımızı doğal kaynaklara ve insana saygılı olarak yürütmeye devam edeceğiz." yorumunu yaptı.Açıklamada, Vodafone Türkiye’nin 6. Sürdürülebilirlik Raporu’na göre, şirketin 2015-2016 mali yılında hayata geçirdiği verimlilik uygulamalarıyla elde ettiği tasarruf miktarının yaklaşık 8,5 milyon TL'yi, son 6 yılda sürdürülebilirlik projeleri ile ulaştığı toplam tasarruf değerinin de yaklaşık 55 milyon TL’yi bulduğu anımsatıldı.Diğer yandan, Türkiye’nin ilk akıllı ve çevreci stadyumu Vodafone Arena’nın sistem odalarında kullanılan yüksek verimli enerji ve soğutma sistemleri sayesinde yılda yaklaşık 2 milyon kilovatsaat enerji tasarrufu sağlanırken, yaklaşık bin 100 ton sera gazı emisyonu önleniyor.
Vodafone Türkiye, iklim değişikliğine dikkati çekmek amacıyla düzenlenen "Dünya Saati" etkinliğine bu yıl da katıldı

İSTANBUL (AA) - Vodafone Türkiye, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) öncülüğünde gerçekleştirilen "Dünya Saati" etkinliğine destek verdi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vodafone Plaza'da ışıklar bir saatliğine söndürülürken, Vodafone'un Türkiye genelindeki bin 300'e yakın mağazasında da dijital ekranlar ve tabela ışıkları kapatıldı.

İklim değişikliğine dikkati çekmek amacıyla WWF öncülüğünde 10 yıldır düzenlenen "Dünya Saati" etkinliği kapsamında 25 Mart gecesi dünya çapındaki birçok şehirde anıtsal yapı, bina ve konutta 20.30 - 21.30 saatleri arasında ışıklar kapatıldı.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, küresel ısınma ve küresel iklim değişikliğinin olumsuz etkilerinin her geçen gün daha şiddetli hissedildiğini belirterek, "Sağladığı altyapı ve hizmetlerden dolayı bilgi ve iletişim teknolojileri sektörüne, iklim değişikliğiyle mücadele için düşük karbonlu topluma geçişte ve sürdürülebilir ekonomik büyümede önemli rol düşüyor. Doğal kaynakların kontrollü kullanımı ve sürdürülebilir kalkınma hedefini ulaşılabilir kılan mobil teknolojiler, daha yeşil bir dünyaya hizmet ediyor." ifadelerini kullandı.

Vodafone olarak bir yandan Türkiye’nin dijitalleşmesine öncülük ederken, bir yandan da sürdürülebilirlik konusunda büyük sorumluluk taşıdıklarına inandıklarını aktaran Süel, "Sürdürülebilirliği, temel iş stratejimizin ayrılmaz bir parçası olarak görüyoruz. Sürdürülebilirlik konusunda atılacak en temel adımın bilinçlendirmeden geçtiğine inanıyoruz. Bu kapsamda her yıl olduğu gibi bu yıl da 'Dünya Saati' etkinliğine destek verdik. Operasyonlarımızı doğal kaynaklara ve insana saygılı olarak yürütmeye devam edeceğiz." yorumunu yaptı.

Açıklamada, Vodafone Türkiye’nin 6. Sürdürülebilirlik Raporu’na göre, şirketin 2015-2016 mali yılında hayata geçirdiği verimlilik uygulamalarıyla elde ettiği tasarruf miktarının yaklaşık 8,5 milyon TL'yi, son 6 yılda sürdürülebilirlik projeleri ile ulaştığı toplam tasarruf değerinin de yaklaşık 55 milyon TL’yi bulduğu anımsatıldı.

Diğer yandan, Türkiye’nin ilk akıllı ve çevreci stadyumu Vodafone Arena’nın sistem odalarında kullanılan yüksek verimli enerji ve soğutma sistemleri sayesinde yılda yaklaşık 2 milyon kilovatsaat enerji tasarrufu sağlanırken, yaklaşık bin 100 ton sera gazı emisyonu önleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.