pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vodafone Karakartal'lılardan Beşiktaş'ın Avusturya'daki Kampına Ziyaret

28.07.2016 - 15:33, Güncelleme: 28.07.2016 - 15:33
 

Vodafone Karakartal'lılardan Beşiktaş'ın Avusturya'daki Kampına Ziyaret

İSTANBUL (AA) - Vodafone Türkiye, Beşiktaş'a destek olmak amacıyla en yaratıcı 5 mesajı gönderen Vodafone KaraKartal abonesini takımın Avusturya'daki...

İSTANBUL (AA) - Vodafone Türkiye, Beşiktaş'a destek olmak amacıyla en yaratıcı 5 mesajı gönderen Vodafone KaraKartal abonesini takımın Avusturya'daki yaz kampına götürdü.Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre Beşiktaş JK ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan şirket, Türkiye GSM sektöründe bir ilk olan Vodafone KaraKartal platformu ile Beşiktaşlı abonelerine yaptığı sürprizlere devam ediyor. Buna göre Vodafone KaraKartal platformu, üyeleri arasında düzenlediği son kampanyasında 1903'e en yaratıcı destek mesajını gönderen 5 abonesine Beşiktaş'ın Avusturya'daki yaz kampını ziyaret etme fırsatı sundu. Vodafone KaraKartal kazanan abonelerine hem Beşiktaş JK ile TSG Hoffenheim arasında oynanan hazırlık maçını, hem de takım antrenmanını izleme imkanı sağladı. Vodafone KaraKartal'ın düzenlediği kampanyayla yeni sezonda Beşiktaş'a olan desteğini göstermek için en yaratıcı mesajı atan 5 Vodafone KaraKartal üyesi, 27-28 Temmuz tarihlerinde takımın Avusturya'nın Salzburg kentindeki yaz kampını ziyaret etme şansı yakaladı. Jüri tarafından seçilen 5 mesajın sahibi olan ve Avusturya'ya giden Taşkın Bark, Rıza Kaya, Çağrı Kaçmaz, Mehmet Çağatay Namlı ve Burçin Büyükyavuz takımın antrenmanlarını izleyip, Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Formalarını yıldız oyunculara imzalatan taraftarlar ayrıca Beşiktaş JK'nın 27 Temmuz Çarşamba günü Almanya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden TSG Hoffenheim'la oynadığı hazırlık maçını da izleme fırsatı buldu. Vodafone KaraKartal, Beşiktaşlı abonelerine tarifeye ek aylık bir ücretle hem takımlarına destek olma hem de çeşitli ayrıcalıklardan yararlanma fırsatı sunmaya devam ediyor. Vodafone'un zengin tarife dünyasından kendilerine en uygun tarifeyi seçebilen Beşiktaşlı taraftarlar, Vodafone KaraKartal programı kapsamında aylık ek 1 lira, 3 lira ve 5 liralık destek paketlerinden birini tercih ederek takımlarına destek olabiliyor. Vodafone KaraKartal'lılar, Beşiktaş ile ilgili ücretsiz maç bileti, imzalı forma ve top, takımla birlikte yurt dışına seyahat gibi özel deneyimler ve ek iletişim faydaları kazanma fırsatına sahip oluyorlar. Beşiktaşlıların Vodafone portföyünden diledikleri tarifeyi seçip bu tarifeye ek ödeyecekleri aylık üyelik bedeliyle hem takıma destek oldukları hem de Vodafone avantajlarından yararlandıkları platforma bir yılda 890 bini aşkın Beşiktaşlı üye olurken, Beşiktaş JK'ya toplamda 2,4 milyon lira aktarıldı.Vodafone KaraKartal hakkında ayrıntılı bilgi için www.vodafone.com.tr/karakartal ziyaret edilebiliyor.
İSTANBUL (AA) - Vodafone Türkiye, Beşiktaş'a destek olmak amacıyla en yaratıcı 5 mesajı gönderen Vodafone KaraKartal abonesini takımın Avusturya'daki...

İSTANBUL (AA) - Vodafone Türkiye, Beşiktaş'a destek olmak amacıyla en yaratıcı 5 mesajı gönderen Vodafone KaraKartal abonesini takımın Avusturya'daki yaz kampına götürdü.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre Beşiktaş JK ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan şirket, Türkiye GSM sektöründe bir ilk olan Vodafone KaraKartal platformu ile Beşiktaşlı abonelerine yaptığı sürprizlere devam ediyor.

Buna göre Vodafone KaraKartal platformu, üyeleri arasında düzenlediği son kampanyasında 1903'e en yaratıcı destek mesajını gönderen 5 abonesine Beşiktaş'ın Avusturya'daki yaz kampını ziyaret etme fırsatı sundu.

Vodafone KaraKartal kazanan abonelerine hem Beşiktaş JK ile TSG Hoffenheim arasında oynanan hazırlık maçını, hem de takım antrenmanını izleme imkanı sağladı.

Vodafone KaraKartal'ın düzenlediği kampanyayla yeni sezonda Beşiktaş'a olan desteğini göstermek için en yaratıcı mesajı atan 5 Vodafone KaraKartal üyesi, 27-28 Temmuz tarihlerinde takımın Avusturya'nın Salzburg kentindeki yaz kampını ziyaret etme şansı yakaladı.

Jüri tarafından seçilen 5 mesajın sahibi olan ve Avusturya'ya giden Taşkın Bark, Rıza Kaya, Çağrı Kaçmaz, Mehmet Çağatay Namlı ve Burçin Büyükyavuz takımın antrenmanlarını izleyip, Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Formalarını yıldız oyunculara imzalatan taraftarlar ayrıca Beşiktaş JK'nın 27 Temmuz Çarşamba günü Almanya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden TSG Hoffenheim'la oynadığı hazırlık maçını da izleme fırsatı buldu.

Vodafone KaraKartal, Beşiktaşlı abonelerine tarifeye ek aylık bir ücretle hem takımlarına destek olma hem de çeşitli ayrıcalıklardan yararlanma fırsatı sunmaya devam ediyor.

Vodafone'un zengin tarife dünyasından kendilerine en uygun tarifeyi seçebilen Beşiktaşlı taraftarlar, Vodafone KaraKartal programı kapsamında aylık ek 1 lira, 3 lira ve 5 liralık destek paketlerinden birini tercih ederek takımlarına destek olabiliyor.

Vodafone KaraKartal'lılar, Beşiktaş ile ilgili ücretsiz maç bileti, imzalı forma ve top, takımla birlikte yurt dışına seyahat gibi özel deneyimler ve ek iletişim faydaları kazanma fırsatına sahip oluyorlar.

Beşiktaşlıların Vodafone portföyünden diledikleri tarifeyi seçip bu tarifeye ek ödeyecekleri aylık üyelik bedeliyle hem takıma destek oldukları hem de Vodafone avantajlarından yararlandıkları platforma bir yılda 890 bini aşkın Beşiktaşlı üye olurken, Beşiktaş JK'ya toplamda 2,4 milyon lira aktarıldı.

Vodafone KaraKartal hakkında ayrıntılı bilgi için www.vodafone.com.tr/karakartal ziyaret edilebiliyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.