pendik escort bayan
ak

Vodafone Grubu Üst Yöneticisi Colao:

Spor 09.09.2016 - 14:23, Güncelleme: 09.09.2016 - 14:23
 

Vodafone Grubu Üst Yöneticisi Colao:

"Türkiye’nin potansiyeline inancımız tamdır ve uzun soluklu yatırımlarımıza kararlılıkla devam edeceğiz"

ANKARA (AA) - Vodafone Grubu Üst Yöneticisi Vittorio Colao, Türkiye’nin potansiyeline inançlarının tam olduğunu belirterek, uzun soluklu yatırımlara kararlılıkla devam edeceklerini bildirdi.Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Başbakan Binali Yıldırım, Vodafone Grubu Üst Yöneticisi Colao ve Vodafone Grubu Afrika, Ortadoğu ve Asya Pasifik (AMAP) Bölge Üst Yöneticisi Serpil Timuray ile dün Çankaya Köşkü’nde görüştü. Colao, görüşmede, Vodafone Grubu’nun Türkiye’ye duyduğu güvenin altını çizerek, Türkiye pazarına yatırım yapmaya devam edeceklerini vurguladı.Colao, 15 Temmuz akşamı Türkiye’nin demokratik kurumlarına ve demokrasisine yapılan dehşet verici saldırıları, Vodafone Grubu olarak şiddetle kınadıklarını belirtti.Başbakan Yıldırım ile yaptıkları görüşmenin çok verimli geçtiğini ifade eden Colao, şunları kaydetti:"Türkiye’nin potansiyeline inancımız tamdır ve uzun soluklu yatırımlarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Vodafone’un Türkiye pazarına girmesinden itibaren son 10 yılda 18 milyar lira olarak gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımızdan ve iş sonuçlarımızdan gurur duyuyoruz. Grubumuzda başarılı bir kariyere sahip olan Vodafone Türkiye’nin yeni CEO'su Colman Deegan ile güçlü, deneyimli Türk yönetim ekibi, önümüzdeki dönemde bu başarı hikayesini daha da ileri götüreceklerdir. Ayrıca, Vodafone Grubu Dünya İcra Kurulu üyesi Serpil Timuray, Vodafone Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı görevini de üstlenerek, şirketimizin gelecek başarılarına destek olacaktır. Vodafone olarak uluslararası bilgi ve deneyimlerimizi, dünyadaki en gelişmiş dijital inovasyonları yerel uygulama mükemmelliği ile Türkiye halkı ve ekonomisinin faydasına sunmayı sürdüreceğiz."
"Türkiye’nin potansiyeline inancımız tamdır ve uzun soluklu yatırımlarımıza kararlılıkla devam edeceğiz"

ANKARA (AA) - Vodafone Grubu Üst Yöneticisi Vittorio Colao, Türkiye’nin potansiyeline inançlarının tam olduğunu belirterek, uzun soluklu yatırımlara kararlılıkla devam edeceklerini bildirdi.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Başbakan Binali Yıldırım, Vodafone Grubu Üst Yöneticisi Colao ve Vodafone Grubu Afrika, Ortadoğu ve Asya Pasifik (AMAP) Bölge Üst Yöneticisi Serpil Timuray ile dün Çankaya Köşkü’nde görüştü. Colao, görüşmede, Vodafone Grubu’nun Türkiye’ye duyduğu güvenin altını çizerek, Türkiye pazarına yatırım yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

Colao, 15 Temmuz akşamı Türkiye’nin demokratik kurumlarına ve demokrasisine yapılan dehşet verici saldırıları, Vodafone Grubu olarak şiddetle kınadıklarını belirtti.

Başbakan Yıldırım ile yaptıkları görüşmenin çok verimli geçtiğini ifade eden Colao, şunları kaydetti:

"Türkiye’nin potansiyeline inancımız tamdır ve uzun soluklu yatırımlarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Vodafone’un Türkiye pazarına girmesinden itibaren son 10 yılda 18 milyar lira olarak gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımızdan ve iş sonuçlarımızdan gurur duyuyoruz. Grubumuzda başarılı bir kariyere sahip olan Vodafone Türkiye’nin yeni CEO'su Colman Deegan ile güçlü, deneyimli Türk yönetim ekibi, önümüzdeki dönemde bu başarı hikayesini daha da ileri götüreceklerdir. Ayrıca, Vodafone Grubu Dünya İcra Kurulu üyesi Serpil Timuray, Vodafone Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı görevini de üstlenerek, şirketimizin gelecek başarılarına destek olacaktır. Vodafone olarak uluslararası bilgi ve deneyimlerimizi, dünyadaki en gelişmiş dijital inovasyonları yerel uygulama mükemmelliği ile Türkiye halkı ve ekonomisinin faydasına sunmayı sürdüreceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.