pendik escort bayan
ak

Vodafone Freezone Stüdyo'nun Canlı Konserleri Başlıyor

Spor 11.12.2017 - 15:03, Güncelleme: 11.12.2017 - 15:03
 

Vodafone Freezone Stüdyo'nun Canlı Konserleri Başlıyor

İSTANBUL (AA) - Vodafone FreeZone Stüdyo'daki ilk canlı konser 13 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Türk pop müziğinin...

İSTANBUL (AA) - Vodafone FreeZone Stüdyo'daki ilk canlı konser 13 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Türk pop müziğinin genç kuşak temsilcilerinden Edis'in sahne alacağı, Fatma Turgut ve Ozan Çolakoğlu'nun ise düet performanslarıyla konuk olacağı konserde başarılı YouTuber Berkcan Güven de moderatör olarak yer alacak. Türkiye'nin 81 ilinden gençler, 13 Aralık Çarşamba günü saat 19.30'da başlayacak konseri Vodafone FreeZone Stüdyo web sitesi ve YouTube kanalı üzerinden, cep telefonlarından, bilgisayarlarından veya tabletlerinden canlı olarak ve ücretsiz izleyebilecek. Ayrıca, sanatçılarla etkileşime geçerek uçtan uca dijital konser deneyimi yaşayabilecek. Vodafone FreeZone Stüdyo her ay en az 1 kere canlı konserlere ev sahipliği yapacak. Canlı konserlerle 1 yılda 1 milyonu aşkın kişiye ulaşılması hedefleniyor. Türkiye'nin ilk akıllı stadyumu Vodafone Park'ın içinde açılan Vodafone FreeZone Stüdyo'da gerçekleşecek canlı konserler, izleyicilere fiber internet hızıyla sunulacak. Toplam 110 metrekare alana kurulan Vodafone FreeZone Stüdyo, ses mühendislerinin çalışabileceği bir kontrol odasının yanı sıra özel etkinlikler için oturma düzenine de sahip bulunuyor. Canlı performans ve video yayın platformu gibi ihtiyaçlara da yanıt verecek şekilde tasarlanan kayıt odasında, dünyadaki benzerlerinden farklı olarak bir sahne platformu yer alıyor. Normal kayıt formunda 16 müzisyenin aynı anda icrasına imkan tanıyan kayıt odası, oturarak 30, ayakta 50 kişilik seyirci kapasitesi sunuyor.
İSTANBUL (AA) - Vodafone FreeZone Stüdyo'daki ilk canlı konser 13 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Türk pop müziğinin...

İSTANBUL (AA) - Vodafone FreeZone Stüdyo'daki ilk canlı konser 13 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Türk pop müziğinin genç kuşak temsilcilerinden Edis'in sahne alacağı, Fatma Turgut ve Ozan Çolakoğlu'nun ise düet performanslarıyla konuk olacağı konserde başarılı YouTuber Berkcan Güven de moderatör olarak yer alacak.

Türkiye'nin 81 ilinden gençler, 13 Aralık Çarşamba günü saat 19.30'da başlayacak konseri Vodafone FreeZone Stüdyo web sitesi ve YouTube kanalı üzerinden, cep telefonlarından, bilgisayarlarından veya tabletlerinden canlı olarak ve ücretsiz izleyebilecek. Ayrıca, sanatçılarla etkileşime geçerek uçtan uca dijital konser deneyimi yaşayabilecek.

Vodafone FreeZone Stüdyo her ay en az 1 kere canlı konserlere ev sahipliği yapacak. Canlı konserlerle 1 yılda 1 milyonu aşkın kişiye ulaşılması hedefleniyor. Türkiye'nin ilk akıllı stadyumu Vodafone Park'ın içinde açılan Vodafone FreeZone Stüdyo'da gerçekleşecek canlı konserler, izleyicilere fiber internet hızıyla sunulacak.

Toplam 110 metrekare alana kurulan Vodafone FreeZone Stüdyo, ses mühendislerinin çalışabileceği bir kontrol odasının yanı sıra özel etkinlikler için oturma düzenine de sahip bulunuyor.

Canlı performans ve video yayın platformu gibi ihtiyaçlara da yanıt verecek şekilde tasarlanan kayıt odasında, dünyadaki benzerlerinden farklı olarak bir sahne platformu yer alıyor. Normal kayıt formunda 16 müzisyenin aynı anda icrasına imkan tanıyan kayıt odası, oturarak 30, ayakta 50 kişilik seyirci kapasitesi sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.