pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vodafone Faturasız Aboneleri Ödül Kazandı

27.08.2016 - 11:33, Güncelleme: 27.08.2016 - 11:33
 

Vodafone Faturasız Aboneleri Ödül Kazandı

İSTANBUL (AA) - Hatlarına 15 Mart - 15 Nisan 2016 tarihleri arasında TL yükleyen Vodafone Faturasız aboneleri, gerçekleşen çekilişle 1 adet BMW 118i otomobil,...

İSTANBUL (AA) - Hatlarına 15 Mart - 15 Nisan 2016 tarihleri arasında TL yükleyen Vodafone Faturasız aboneleri, gerçekleşen çekilişle 1 adet BMW 118i otomobil, 100 adet iPhone 6s akıllı telefonun sahibi oldu.Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen şirket, faturasız abonelerine her TL yüklemelerinde yüzlerce hediye kazanma şansı sunmaya devam ediyor. Vodafone'un son olarak 15 Mart - 15 Nisan tarihleri arasında düzenlediği ve faturasız abonelere yaptıkları her yükleme karşılığında en az bir çekiliş hakkı kazandıran kampanyası sonuçlandı. Buna göre, her 5 lira için bir çekiliş hakkı kazanan Vodafone Faturasız hat sahipleri arasında Milli Piyango idaresi tarafından 2 Mayıs 2016 tarihinde yapılan çekilişle, 1 talihli BMW 118i otomobil, 100 talihli de iPhone 6s akıllı telefon kazandı. Kampanyanın büyük ikramiyesi olan BMW 118i otomobili kazanan talihliye vekaleten Sercan Keser, Vodafone Plaza'da düzenlenen törenle aracını teslim aldı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şirket olarak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılarken, onlara her daim yeni fırsatlar sunmayı hedeflediklerini bildirdi.Vodafone Türkiye olarak abonelerinin iletişim ihtiyaçlarını avantajlı tarife ve paketlerle karşılarken onlara sürekli kazandıran kampanyalar düzenlemeye devam ettiklerini aktaran Buruk, odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdikleri tüm faaliyetlerinde abonelerinin beklenti ve ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamaya özen gösterdiklerini kaydetti.Buruk, bu avantajlı kampanyalarına bir yenisini daha ekleyerek Vodafone Faturasız hat sahibi abonelerine yaptıkları her yüklemede yüzlerce hediye kazandıran bir kampanya düzenlediklerini ve bir abonelerini daha otomobil sahibi yaptıklarını aktararak, şunları ifade etti:"Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen çekilişimiz sonucunda 1 kişiye BMW 118i otomobil ve 100 kişiye de iPhone 6s akıllı telefon hediye ettik. Bu vesileyle çekilişimizin büyük ikramiyesi olan BMW 118i otomobilin sahibi olan abonemiz Saadet Uruç'u kutluyor, aracını keyifli ve güzel günlerde kullanmasını diliyorum. Bütün faaliyetlerimizin merkezine müşteri memnuniyetini aldığımız stratejimiz doğrultusunda bu gibi kampanya ve fırsatları abonelerimize sunmaya devam edeceğiz."
İSTANBUL (AA) - Hatlarına 15 Mart - 15 Nisan 2016 tarihleri arasında TL yükleyen Vodafone Faturasız aboneleri, gerçekleşen çekilişle 1 adet BMW 118i otomobil,...

İSTANBUL (AA) - Hatlarına 15 Mart - 15 Nisan 2016 tarihleri arasında TL yükleyen Vodafone Faturasız aboneleri, gerçekleşen çekilişle 1 adet BMW 118i otomobil, 100 adet iPhone 6s akıllı telefonun sahibi oldu.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen şirket, faturasız abonelerine her TL yüklemelerinde yüzlerce hediye kazanma şansı sunmaya devam ediyor.

Vodafone'un son olarak 15 Mart - 15 Nisan tarihleri arasında düzenlediği ve faturasız abonelere yaptıkları her yükleme karşılığında en az bir çekiliş hakkı kazandıran kampanyası sonuçlandı.

Buna göre, her 5 lira için bir çekiliş hakkı kazanan Vodafone Faturasız hat sahipleri arasında Milli Piyango idaresi tarafından 2 Mayıs 2016 tarihinde yapılan çekilişle, 1 talihli BMW 118i otomobil, 100 talihli de iPhone 6s akıllı telefon kazandı.

Kampanyanın büyük ikramiyesi olan BMW 118i otomobili kazanan talihliye vekaleten Sercan Keser, Vodafone Plaza'da düzenlenen törenle aracını teslim aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şirket olarak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılarken, onlara her daim yeni fırsatlar sunmayı hedeflediklerini bildirdi.

Vodafone Türkiye olarak abonelerinin iletişim ihtiyaçlarını avantajlı tarife ve paketlerle karşılarken onlara sürekli kazandıran kampanyalar düzenlemeye devam ettiklerini aktaran Buruk, odağına müşteri memnuniyetini yerleştirdikleri tüm faaliyetlerinde abonelerinin beklenti ve ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamaya özen gösterdiklerini kaydetti.

Buruk, bu avantajlı kampanyalarına bir yenisini daha ekleyerek Vodafone Faturasız hat sahibi abonelerine yaptıkları her yüklemede yüzlerce hediye kazandıran bir kampanya düzenlediklerini ve bir abonelerini daha otomobil sahibi yaptıklarını aktararak, şunları ifade etti:

"Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen çekilişimiz sonucunda 1 kişiye BMW 118i otomobil ve 100 kişiye de iPhone 6s akıllı telefon hediye ettik. Bu vesileyle çekilişimizin büyük ikramiyesi olan BMW 118i otomobilin sahibi olan abonemiz Saadet Uruç'u kutluyor, aracını keyifli ve güzel günlerde kullanmasını diliyorum. Bütün faaliyetlerimizin merkezine müşteri memnuniyetini aldığımız stratejimiz doğrultusunda bu gibi kampanya ve fırsatları abonelerimize sunmaya devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.