pendik escort bayan
ak

Vodafone, Baykuş Ödüllerinde 4 Ödül Aldı

Spor 06.09.2016 - 12:33, Güncelleme: 06.09.2016 - 12:33
 

Vodafone, Baykuş Ödüllerinde 4 Ödül Aldı

İSTANBUL (AA) - Vodafone, Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından düzenlenen Baykuş Ödüllerinde 4 ödül kazandı.Şirket açıklamasına göre, Vodafone,...

İSTANBUL (AA) - Vodafone, Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından düzenlenen Baykuş Ödüllerinde 4 ödül kazandı.Şirket açıklamasına göre, Vodafone, gerçekleştirdiği araştırma çalışmalarıyla ödüle layık görüldü. Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından sektörün en başarılı pazarlama ve sosyal araştırma çalışmalarını ödüllendirmek amacıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen Baykuş Ödüllerinde Vodafone 4 ödül aldı.Vodafone Türkiye Araştırma Ekibi, mobil uygulama kullanıcı deneyiminden iletişim performansını artırmaya, marka algısını güçlendirme çalışmasından müşteri bakış açısı ile servis tasarımı geliştirmeye kadar farklı alanlarda yürüttüğü araştırma projeleriyle 2 Gümüş ve 2 Bronz Baykuş sahibi oldu.Vodafone, Usta Baykuş kategorisinde Arayın Gelelim Faturalı Hatta Zahmetsizce Geçirelim projesiyle Bronz Baykuş, Meraklı Baykuş kategorisinde Yarına Hazırlayan Çözümler projesiyle Gümüş Baykuş ve Vizyoner Baykuş kategorisinde Kolaylık'ı kolay mı sandın? projesiyle Bronz Baykuş, Mobil (D) Uygulama Nasıl Tasarlanır? projesiyle de Gümüş Baykuş ödüllerini aldı.-"Araştırmalarımız her yeni ürün ve hizmetin temelini oluşturuyor"Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları kaydetti:"Vodafone Türkiye olarak stratejimiz, müşterilerimizin 'Vodafone' algısını kalite odaklı ürün ve servislerle sürekli yükseltmeye, her bir müşterimize bizim için değerli olduklarını hissettirmeye dayanıyor. Bu doğrultuda, pazar ve tüketici araştırmaları ile elde ettiğimiz müşteri içgörüleri, aldığımız her kararın, sunduğumuz her yeni ürün ve hizmetin temelini oluşturuyor.İnovatif ve teknolojik araştırma yöntemlerini geleneksel araştırma çalışmaları ile birlikte kullanarak tüketicilerimizi iş yapış modelimizin kalbinde tutuyoruz. Bu kapsamda, araştırma alanında Türkiye'nin en prestijli ödülü olan Baykuş Ödüllerinde farklı kategorilerde gerçekleştirdiğimiz araştırmalarla geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 4 ödül birden almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vodafone olarak, araştırmalarımızla Türkiye'nin dijital geleceğine ışık tutmaya devam edeceğiz."
İSTANBUL (AA) - Vodafone, Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından düzenlenen Baykuş Ödüllerinde 4 ödül kazandı.Şirket açıklamasına göre, Vodafone,...

İSTANBUL (AA) - Vodafone, Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından düzenlenen Baykuş Ödüllerinde 4 ödül kazandı.

Şirket açıklamasına göre, Vodafone, gerçekleştirdiği araştırma çalışmalarıyla ödüle layık görüldü. Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından sektörün en başarılı pazarlama ve sosyal araştırma çalışmalarını ödüllendirmek amacıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen Baykuş Ödüllerinde Vodafone 4 ödül aldı.

Vodafone Türkiye Araştırma Ekibi, mobil uygulama kullanıcı deneyiminden iletişim performansını artırmaya, marka algısını güçlendirme çalışmasından müşteri bakış açısı ile servis tasarımı geliştirmeye kadar farklı alanlarda yürüttüğü araştırma projeleriyle 2 Gümüş ve 2 Bronz Baykuş sahibi oldu.

Vodafone, Usta Baykuş kategorisinde Arayın Gelelim Faturalı Hatta Zahmetsizce Geçirelim projesiyle Bronz Baykuş, Meraklı Baykuş kategorisinde Yarına Hazırlayan Çözümler projesiyle Gümüş Baykuş ve Vizyoner Baykuş kategorisinde Kolaylık'ı kolay mı sandın? projesiyle Bronz Baykuş, Mobil (D) Uygulama Nasıl Tasarlanır? projesiyle de Gümüş Baykuş ödüllerini aldı.


-"Araştırmalarımız her yeni ürün ve hizmetin temelini oluşturuyor"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları kaydetti:

"Vodafone Türkiye olarak stratejimiz, müşterilerimizin 'Vodafone' algısını kalite odaklı ürün ve servislerle sürekli yükseltmeye, her bir müşterimize bizim için değerli olduklarını hissettirmeye dayanıyor. Bu doğrultuda, pazar ve tüketici araştırmaları ile elde ettiğimiz müşteri içgörüleri, aldığımız her kararın, sunduğumuz her yeni ürün ve hizmetin temelini oluşturuyor.

İnovatif ve teknolojik araştırma yöntemlerini geleneksel araştırma çalışmaları ile birlikte kullanarak tüketicilerimizi iş yapış modelimizin kalbinde tutuyoruz. Bu kapsamda, araştırma alanında Türkiye'nin en prestijli ödülü olan Baykuş Ödüllerinde farklı kategorilerde gerçekleştirdiğimiz araştırmalarla geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 4 ödül birden almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vodafone olarak, araştırmalarımızla Türkiye'nin dijital geleceğine ışık tutmaya devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.