pendik escort bayan
ak

Vestel'e 4 Felis Ödülü

Spor 12.11.2018 - 10:28, Güncelleme: 12.11.2018 - 10:28
 

Vestel'e 4 Felis Ödülü

13. Felis Ödülleri'nde Vestel, "Entegre Kampanyalar", "Film" ve "Ufuk Açan Dijital Fikirler" kategorilerinde ödüllere layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Vestel, Mediacat dergisi tarafından düzenlenen Türkiye’nin en prestijli pazarlama iletişimi ödüllerinde 4 Felis aldı. Vestel'den yapılan açıklamaya göre, pazarlama iletişimi alanında bu yıl 13. kez dağıtılan Felis Ödülleri'nin sahipleri belli oldu.Toplam 3 bin 280 başvurunun yapıldığı 13. Felis Ödülleri'nde Vestel, "Entegre Kampanyalar", "Film" ve "Ufuk Açan Dijital Fikirler" kategorilerinde 4 ödül aldı.Vestel, "Entegre Kampanyalar" kategorisinde "Anneler Günü Kampanyası" ve "V Hepyeni-Abonelik Devrimi" ile 2 Felis, "Film" kategorisinde "V Hepyeni- Abonelik Devrimi" ile bir Felis, "Ufuk Açan Dijital Fikirler" kategorisinde de "Ben Robot Değilim" projesi ile bir Felis kazandı.
13. Felis Ödülleri'nde Vestel, "Entegre Kampanyalar", "Film" ve "Ufuk Açan Dijital Fikirler" kategorilerinde ödüllere layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Vestel, Mediacat dergisi tarafından düzenlenen Türkiye’nin en prestijli pazarlama iletişimi ödüllerinde 4 Felis aldı.

Vestel'den yapılan açıklamaya göre, pazarlama iletişimi alanında bu yıl 13. kez dağıtılan Felis Ödülleri'nin sahipleri belli oldu.

Toplam 3 bin 280 başvurunun yapıldığı 13. Felis Ödülleri'nde Vestel, "Entegre Kampanyalar", "Film" ve "Ufuk Açan Dijital Fikirler" kategorilerinde 4 ödül aldı.

Vestel, "Entegre Kampanyalar" kategorisinde "Anneler Günü Kampanyası" ve "V Hepyeni-Abonelik Devrimi" ile 2 Felis, "Film" kategorisinde "V Hepyeni- Abonelik Devrimi" ile bir Felis, "Ufuk Açan Dijital Fikirler" kategorisinde de "Ben Robot Değilim" projesi ile bir Felis kazandı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.