pendik escort bayan
ak

Vergi Yapılandırması Uyarısı

21.06.2018 - 14:08, Güncelleme: 21.06.2018 - 14:08
 

Vergi Yapılandırması Uyarısı

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, vergi borçlarına tanınan yeniden yapılandırma hakkından yararlanılması çağrısı yaptı....

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, vergi borçlarına tanınan yeniden yapılandırma hakkından yararlanılması çağrısı yaptı. Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanunun Resmi Gazete'de yayımlandığını belirtti.Melikgazi Belediyesinde yapılandırma için özel servis oluşturulduğunu dile getiren Büyükkılıç, bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin 31 Temmuz'a kadar belediyeye müracaat etmeleri gerektiğini hatırlattı. Büyükkılıç, vergi barışı ve yeniden yapılandırmayla hem kamunun hem de birey ve kuruluşların kazançlı olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti: "Çıkarılan yasayla emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, haberleşme vergisi, eğlence vergisi, ilan ve reklam vergisi borçları yapılandırma kapsamına alındı. Ayrıca belediyemizin ücret tarifesine bağlı olarak yapılan hizmetlerin ücretleri ile ecrimisil bedelleri de yine kapsam dahilindedir. Bu yasayla 2017 yılı ve önceki dönemlere ait vergi borçları yapılandırılabilecek."
KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, vergi borçlarına tanınan yeniden yapılandırma hakkından yararlanılması çağrısı yaptı....

KAYSERİ (AA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, vergi borçlarına tanınan yeniden yapılandırma hakkından yararlanılması çağrısı yaptı.

Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanunun Resmi Gazete'de yayımlandığını belirtti.

Melikgazi Belediyesinde yapılandırma için özel servis oluşturulduğunu dile getiren Büyükkılıç, bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin 31 Temmuz'a kadar belediyeye müracaat etmeleri gerektiğini hatırlattı.

Büyükkılıç, vergi barışı ve yeniden yapılandırmayla hem kamunun hem de birey ve kuruluşların kazançlı olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Çıkarılan yasayla emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, haberleşme vergisi, eğlence vergisi, ilan ve reklam vergisi borçları yapılandırma kapsamına alındı. Ayrıca belediyemizin ücret tarifesine bağlı olarak yapılan hizmetlerin ücretleri ile ecrimisil bedelleri de yine kapsam dahilindedir. Bu yasayla 2017 yılı ve önceki dönemlere ait vergi borçları yapılandırılabilecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.