pendik escort bayan
ak

Vergi rekortmenlerine ödül...

Spor 24.02.2016 - 19:44, Güncelleme: 24.02.2016 - 19:44
 

Vergi rekortmenlerine ödül...

Vergi Haftası münasebetiyle Sivas Defterdarlığı 2015 yılında verdikleri vergilerle rekor kıran 10 iş adamına Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda düzenlenen törenle ödüllerini verdi.

Vergi Haftası münasebetiyle Sivas Defterdarlığı 2015 yılında verdikleri vergilerle rekor kıran 10 iş adamına Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda düzenlenen törenle ödüllerini verdi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törene Vali Âlim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Defterdar Mehmet Yazar ile iş adamları katıldı.Törende konuşan Defterdar Mehmet Yazar, “Ülkelerin hayatta kalması için çeşitli para politikaları olduğuna vurgu yaparak; vergiler en önemli gelir kaynaklarıdır, bu sayede ülkelerin ihtiyaçları karşılanır. Vergi vermek askerlik gibi vatan hizmetidir.” ifadesini kullandı. Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın da vergi vermenin önemine değinerek, “Belediye olarak emlak, su, çevre temizlik vergileri alıyor ve bu vergilerle oluşan bütçe ile vatandaşlarımızın kesintisiz hizmet almasını sağlayan alt yapı çalışmalarının yanı sıra önemli sosyal donatı alanlarını tamamlıyoruz. Verginin önemini en iyi şekilde buradan örneklendirebiliriz. Bununla birlikte ilimizin kalkınmasını sağlayacak olan iş adamlarımız vergi vererek ülke ekonomisine çok büyük katkılar gerçekleştiriyor. Öncelikle bu iş adamlarımız bizden iş talebinde bulunmuyorlar, bununla birlikte istihdama katkı yaparak birçok ailenin geçimine katkı yapıyorlar. Bu programın düzenlenmesi de bu bakımdan çok önemli, verdikleri vergilerle ülke ekonomisine katkı sağlayan başta iş adamlarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.”  ifadesini kullandı. Vali Âlim Barut da vergi vermenin en önemli görevlerin başında geldiğini belirterek, “Ülkelerin ihtiyaçları vergilerle karşılanıyor. Bu, dışarıdan bakıldığında çok önemli değilmiş gibi görünse de vatandaşların en iyi hizmeti almaları vergilerle oluyor.” dedi.Konuşmaların ardından dereceye giren iş adamlarına ödülleri verildi. - Sivas
Vergi Haftası münasebetiyle Sivas Defterdarlığı 2015 yılında verdikleri vergilerle rekor kıran 10 iş adamına Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda düzenlenen törenle ödüllerini verdi.

Vergi Haftası münasebetiyle Sivas Defterdarlığı 2015 yılında verdikleri vergilerle rekor kıran 10 iş adamına Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda düzenlenen törenle ödüllerini verdi.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törene Vali Âlim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Defterdar Mehmet Yazar ile iş adamları katıldı.

Törende konuşan Defterdar Mehmet Yazar, “Ülkelerin hayatta kalması için çeşitli para politikaları olduğuna vurgu yaparak; vergiler en önemli gelir kaynaklarıdır, bu sayede ülkelerin ihtiyaçları karşılanır. Vergi vermek askerlik gibi vatan hizmetidir.” ifadesini kullandı.

 

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın da vergi vermenin önemine değinerek, “Belediye olarak emlak, su, çevre temizlik vergileri alıyor ve bu vergilerle oluşan bütçe ile vatandaşlarımızın kesintisiz hizmet almasını sağlayan alt yapı çalışmalarının yanı sıra önemli sosyal donatı alanlarını tamamlıyoruz. Verginin önemini en iyi şekilde buradan örneklendirebiliriz. Bununla birlikte ilimizin kalkınmasını sağlayacak olan iş adamlarımız vergi vererek ülke ekonomisine çok büyük katkılar gerçekleştiriyor. Öncelikle bu iş adamlarımız bizden iş talebinde bulunmuyorlar, bununla birlikte istihdama katkı yaparak birçok ailenin geçimine katkı yapıyorlar. Bu programın düzenlenmesi de bu bakımdan çok önemli, verdikleri vergilerle ülke ekonomisine katkı sağlayan başta iş adamlarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.”  ifadesini kullandı.

 

Vali Âlim Barut da vergi vermenin en önemli görevlerin başında geldiğini belirterek, “Ülkelerin ihtiyaçları vergilerle karşılanıyor. Bu, dışarıdan bakıldığında çok önemli değilmiş gibi görünse de vatandaşların en iyi hizmeti almaları vergilerle oluyor.” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye giren iş adamlarına ödülleri verildi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.