pendik escort bayan
ak

Vergi haftasında SESOB’a ziyaret

Spor 23.02.2015 - 18:10, Güncelleme: 23.02.2015 - 18:10
 

Vergi haftasında SESOB’a ziyaret

Sivas Defterdarı Mehmet Yazar, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal tarafından karşılanan Defterdar Mehmet Yazar, 26. vergi haftasında yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi verd

Sivas Defterdarı Mehmet Yazar, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal tarafından karşılanan Defterdar Mehmet Yazar, 26. vergi haftasında yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi verdi.   26. Vergi haftası nedeniyle Sesob Başkanı Beşir Köksal’a çiçek takdim eden Defterdar Mehmet Yazar, mükelleflerini önemsediklerini belirterek, “26. Vergi haftası nedeniyle esnaf teşkilatımızı ziyaret ederek, başkanımızla görüş alışverişinde bulunduk. Zaman zaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Beşir Köksal ile bir araya geliyor ve sorunları görüşüyoruz. Sorunları da kanunlar çerçevesinde çözmeye gayret gösteriyoruz. Başkanımıza vergi haftamızda bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyor, haftamızın Sivas’ımıza, esnaflarımıza hayırlar ve bol , bereketli kazançlar getirmesini diliyorum.. ”dedi.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, kendilerinin de vergi dairesinin müşterisi olduğunu ifade ederek, herkesin vergisini ödemesi gerektiğini söyledi.   Verginin bir ülke için çok önemli olduğuna vurgu yapan Köksal, “Teşkilat olarak Vergi dairelerimizle her zaman uyum içerisinde çalışıyoruz. Esnaflarımız da işlerini zorlanmadan yapıyorlar, vergi dairelerimizin personelleri de bizlere yardımcı oluyor. Tüm esnaf ve sanatkârlarımızın vergilerini zamanında ödemelerini tavsiye ediyorum. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, şahsınızda tüm vergi dairesi çalışanlarının da günlerini kutluyorum ”diye konuştu.   Sesob Başkanı Beşir Köksal, esnafların yaşadıkları bazı sorunlar hakkında Defterdar Mehmet Yazar’a bilgi verdi.       Ziyarette Site Vergi Dairesi Müdürü Cabir Akın, Kale Vergi Dairesi Müdürü Baki Göksu, Gelir Müdürü Mehmet Eyüpoğlu hazır bulundu. - Sivas
Sivas Defterdarı Mehmet Yazar, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal tarafından karşılanan Defterdar Mehmet Yazar, 26. vergi haftasında yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi verd

Sivas Defterdarı Mehmet Yazar, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal tarafından karşılanan Defterdar Mehmet Yazar, 26. vergi haftasında yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi verdi.

 

26. Vergi haftası nedeniyle Sesob Başkanı Beşir Köksal’a çiçek takdim eden Defterdar Mehmet Yazar, mükelleflerini önemsediklerini belirterek, “26. Vergi haftası nedeniyle esnaf teşkilatımızı ziyaret ederek, başkanımızla görüş alışverişinde bulunduk. Zaman zaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Beşir Köksal ile bir araya geliyor ve sorunları görüşüyoruz. Sorunları da kanunlar çerçevesinde çözmeye gayret gösteriyoruz. Başkanımıza vergi haftamızda bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyor, haftamızın Sivas’ımıza, esnaflarımıza hayırlar ve bol , bereketli kazançlar getirmesini diliyorum.. ”dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, kendilerinin de vergi dairesinin müşterisi olduğunu ifade ederek, herkesin vergisini ödemesi gerektiğini söyledi.

 

Verginin bir ülke için çok önemli olduğuna vurgu yapan Köksal, “Teşkilat olarak Vergi dairelerimizle her zaman uyum içerisinde çalışıyoruz. Esnaflarımız da işlerini zorlanmadan yapıyorlar, vergi dairelerimizin personelleri de bizlere yardımcı oluyor. Tüm esnaf ve sanatkârlarımızın vergilerini zamanında ödemelerini tavsiye ediyorum. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, şahsınızda tüm vergi dairesi çalışanlarının da günlerini kutluyorum ”diye konuştu.

 

Sesob Başkanı Beşir Köksal, esnafların yaşadıkları bazı sorunlar hakkında Defterdar Mehmet Yazar’a bilgi verdi.

 

 

 

Ziyarette Site Vergi Dairesi Müdürü Cabir Akın, Kale Vergi Dairesi Müdürü Baki Göksu, Gelir Müdürü Mehmet Eyüpoğlu hazır bulundu. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.