pendik escort bayan
ak

"Vergi Barışı Bilgilendirme Semineri" Ato'da Yapıldı

Spor 22.06.2018 - 11:03, Güncelleme: 22.06.2018 - 11:03
 

"Vergi Barışı Bilgilendirme Semineri" Ato'da Yapıldı

ATO Başkanı Gürsel Baran:-"Aidatlarını ödeyememiş üyelerimiz bu düzenleme (yeniden yapılandırma) sayesinde rahat bir nefes alacak"

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, yeniden yapılandırmanın toplumun tüm kesimlerine kaçırılmaması gereken bir fırsat sunduğunu belirterek, "Aidatlarını ödeyememiş üyelerimiz bu düzenleme sayesinde rahat bir nefes alacak." ifadesini kullandı.ATO'dan yapılan açıklamaya göre, ATO'nun, Gelir İdaresi Başkanlığı, Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı ve Ankara Yeminli Mali Müşavirler Odası iş birliğiyle düzenlediği "Vergi Barışı Bilgilendirme Semineri" ATO Meclis Salonu'nda yapıldı.Seminerin açılışında konuşan Baran, geçmiş döneme ait borcu bulunan Oda üyelerinin, yeniden yapılandırma için 31 Temmuz'a kadar ATO Mali İşler Müdürlüğüne başvurabileceklerini bildirdi. Baran, vergi ve diğer bazı alacakların yapılandırılmasına ilişkin kanunun yürürlüğe girdiğini hatırlatarak, "Çeşitli alanlarda düzenleme yapan ve toplumun her kesimine hitap eden bu kanunu, borçların ödenmesinde kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak görüyoruz. Aidatlarını ödeyememiş üyelerimiz bu düzenleme sayesinde rahat bir nefes alacak." değerlendirmesinde bulundu.Türkiye'nin ekonomik terörle karşı karşıya olduğunu ifade eden Baran, ATO olarak her zaman devletin ve milletin yanında yer alacaklarını kaydetti.
ATO Başkanı Gürsel Baran:-"Aidatlarını ödeyememiş üyelerimiz bu düzenleme (yeniden yapılandırma) sayesinde rahat bir nefes alacak"

ANKARA (AA) - Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, yeniden yapılandırmanın toplumun tüm kesimlerine kaçırılmaması gereken bir fırsat sunduğunu belirterek, "Aidatlarını ödeyememiş üyelerimiz bu düzenleme sayesinde rahat bir nefes alacak." ifadesini kullandı.

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, ATO'nun, Gelir İdaresi Başkanlığı, Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı ve Ankara Yeminli Mali Müşavirler Odası iş birliğiyle düzenlediği "Vergi Barışı Bilgilendirme Semineri" ATO Meclis Salonu'nda yapıldı.

Seminerin açılışında konuşan Baran, geçmiş döneme ait borcu bulunan Oda üyelerinin, yeniden yapılandırma için 31 Temmuz'a kadar ATO Mali İşler Müdürlüğüne başvurabileceklerini bildirdi.

Baran, vergi ve diğer bazı alacakların yapılandırılmasına ilişkin kanunun yürürlüğe girdiğini hatırlatarak, "Çeşitli alanlarda düzenleme yapan ve toplumun her kesimine hitap eden bu kanunu, borçların ödenmesinde kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak görüyoruz. Aidatlarını ödeyememiş üyelerimiz bu düzenleme sayesinde rahat bir nefes alacak." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'nin ekonomik terörle karşı karşıya olduğunu ifade eden Baran, ATO olarak her zaman devletin ve milletin yanında yer alacaklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.