pendik escort bayan
ak

Vefat Eden Öğrencinin Adı Sınıfta Yaşatılacak

01.06.2019 - 11:08, Güncelleme: 01.06.2019 - 11:08
 

Vefat Eden Öğrencinin Adı Sınıfta Yaşatılacak

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde Doğala Ortaokulunda akıl ve zeka oyunları sınıfına, vefat eden okul öğrencisi Bünyamin Meşe'nin adı verildi.Okulda...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde Doğala Ortaokulunda akıl ve zeka oyunları sınıfına, vefat eden okul öğrencisi Bünyamin Meşe'nin adı verildi.Okulda eğitim gören öğrencilerin, sosyal ve zihinsel gelişimine katkı sunmak amacıyla oluşturulan sınıfın açılışı için tören düzenlendi.Törende konuşan Derinkuyu Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, hayatını kaybeden öğrencinin adının okulda yaşatılmasını önemsediğini belirtti.Yeşilyurt, "Öğrencimiz Bünyamin Meşe'nin adının yaşatılması amacıyla bu sınıfı köyümüze kazandırdık. Öğrencilerimiz bu sınıfta ebru sanatı, halı dokuma ve zeka oyunları köşesinde zamanlarını değerlendirecek. Sınıfın geleceğimizi teslim edeceğimiz çocuklarımız açısından faydalı olacağına eminim." dedi.Yeşilyurt, sınıfın oluşturulmasına katkı sağlayan hayırsever Ahmet Karagöz'e plaket verdi.Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel Irmak da katıldı.
NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde Doğala Ortaokulunda akıl ve zeka oyunları sınıfına, vefat eden okul öğrencisi Bünyamin Meşe'nin adı verildi.Okulda...

NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu ilçesinde Doğala Ortaokulunda akıl ve zeka oyunları sınıfına, vefat eden okul öğrencisi Bünyamin Meşe'nin adı verildi.

Okulda eğitim gören öğrencilerin, sosyal ve zihinsel gelişimine katkı sunmak amacıyla oluşturulan sınıfın açılışı için tören düzenlendi.

Törende konuşan Derinkuyu Kaymakamı Halil İbrahim Yeşilyurt, hayatını kaybeden öğrencinin adının okulda yaşatılmasını önemsediğini belirtti.

Yeşilyurt, "Öğrencimiz Bünyamin Meşe'nin adının yaşatılması amacıyla bu sınıfı köyümüze kazandırdık. Öğrencilerimiz bu sınıfta ebru sanatı, halı dokuma ve zeka oyunları köşesinde zamanlarını değerlendirecek. Sınıfın geleceğimizi teslim edeceğimiz çocuklarımız açısından faydalı olacağına eminim." dedi.

Yeşilyurt, sınıfın oluşturulmasına katkı sağlayan hayırsever Ahmet Karagöz'e plaket verdi.

Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yücel Irmak da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.