pendik escort bayan
ak

Varyant Gençlik Satranç Kulübü Süper Lig'e Çıktı

23.08.2016 - 12:48, Güncelleme: 23.08.2016 - 12:48
 

Varyant Gençlik Satranç Kulübü Süper Lig'e Çıktı

SİVAS (AA) - Sivas'ta Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Varyant Gençlik Satranç ve Spor Kulübü, Konya'da düzenlenen Türkiye...

SİVAS (AA) - Sivas'ta Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Varyant Gençlik Satranç ve Spor Kulübü, Konya'da düzenlenen Türkiye Satranç 1. Lig'i müsabakalarında ikinci olarak Süper Lig'e çıktı. Varyant Gençlik Satranç ve Spor Kulübü Başkanı Murat Vural, düzenlediği basın toplantısında, kulüplerinin 2014 yılında kurulduğunu ve kısa sürede önemli başarılara imza attığını söyledi.Kulüplerinin son olarak 24 takım ve 315 sporcunun yarıştığı Türkiye Satranç 1. Ligi'nde dokuz tur üzerinden oynanan maçlarda 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 7.5 puan toplayarak ikinci sırada yer aldığını kaydeden Vural, bu sonuçla Türkiye Satranç Federasyonu'nun en üst seviye müsabakaların yapıldığı Süper Lig'inde mücadele etme hakkı kazandıklarını bildirdi. Vural, "Süper Lig'e çıkma heyecanını coşku ve sevincini yaşadık. 2014 yılından itibaren her sene bir üst lige çıkma başarısı gösteren kulübümüzü yönetimini, antrenörlerini ve sporcularımızı özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Varyant Gençlik Satranç ve Spor Kulübü, Konya'da düzenlenen Türkiye...

SİVAS (AA) - Sivas'ta Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Varyant Gençlik Satranç ve Spor Kulübü, Konya'da düzenlenen Türkiye Satranç 1. Lig'i müsabakalarında ikinci olarak Süper Lig'e çıktı.

Varyant Gençlik Satranç ve Spor Kulübü Başkanı Murat Vural, düzenlediği basın toplantısında, kulüplerinin 2014 yılında kurulduğunu ve kısa sürede önemli başarılara imza attığını söyledi.

Kulüplerinin son olarak 24 takım ve 315 sporcunun yarıştığı Türkiye Satranç 1. Ligi'nde dokuz tur üzerinden oynanan maçlarda 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 7.5 puan toplayarak ikinci sırada yer aldığını kaydeden Vural, bu sonuçla Türkiye Satranç Federasyonu'nun en üst seviye müsabakaların yapıldığı Süper Lig'inde mücadele etme hakkı kazandıklarını bildirdi.

Vural, "Süper Lig'e çıkma heyecanını coşku ve sevincini yaşadık. 2014 yılından itibaren her sene bir üst lige çıkma başarısı gösteren kulübümüzü yönetimini, antrenörlerini ve sporcularımızı özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.