pendik escort bayan
ak

Van'daki Terör Saldırısı

20.08.2016 - 10:28, Güncelleme: 20.08.2016 - 10:28
 

Van'daki Terör Saldırısı

Eskişehir Valisi Çelik, başsağlığı mesajı yayımladı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Van'da 17 Ağustos'ta düzenlenen terör saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan şehit polis memuru Muhammet Acar için başsağlığı mesajı yayımladı.Vali Çelik, mesajında, 17 Ağustos'ta Van'ın İpekyol ilçesindeki polis merkezine bölücü terör örgütü tarafından yapılan bombalı saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede kurtarılmayan polis memuru Muhammet Acar'ın şehit olduğu haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrendiğini ifade etti.Milleti ve devletiyle, vatan toprağında birlik ve beraberlik içerisinde yaşayan yüce Türk milletinin, bu hain saldırılar karşısında bölünmeyeceğini tüm dünyaya gösterdiğini anlatan Çelik, şunları kaydetti:"Bu hain terörist eylemler, bu vatan toprağında yaşayan insanımızın milli mücadele ruhunu yenemeyecektir. Hiçbir şehidimizin kanının yerde kalmayacağını aziz milletimiz bilmelidir. Hepimizi derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden azizi şehidimiz polis memuru Muhammet Acar'a Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına ve tüm Eskişehir halkına başsağlığı diliyorum."
Eskişehir Valisi Çelik, başsağlığı mesajı yayımladı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Van'da 17 Ağustos'ta düzenlenen terör saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan şehit polis memuru Muhammet Acar için başsağlığı mesajı yayımladı.

Vali Çelik, mesajında, 17 Ağustos'ta Van'ın İpekyol ilçesindeki polis merkezine bölücü terör örgütü tarafından yapılan bombalı saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede kurtarılmayan polis memuru Muhammet Acar'ın şehit olduğu haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrendiğini ifade etti.

Milleti ve devletiyle, vatan toprağında birlik ve beraberlik içerisinde yaşayan yüce Türk milletinin, bu hain saldırılar karşısında bölünmeyeceğini tüm dünyaya gösterdiğini anlatan Çelik, şunları kaydetti:

"Bu hain terörist eylemler, bu vatan toprağında yaşayan insanımızın milli mücadele ruhunu yenemeyecektir. Hiçbir şehidimizin kanının yerde kalmayacağını aziz milletimiz bilmelidir. Hepimizi derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden azizi şehidimiz polis memuru Muhammet Acar'a Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına ve tüm Eskişehir halkına başsağlığı diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.