pendik escort bayan
ak

Van'daki Terör Saldırısı

05.09.2016 - 14:18, Güncelleme: 05.09.2016 - 14:18
 

Van'daki Terör Saldırısı

Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı bölgesinde güvenlik güçlerince yürütülen operasyonda, terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Enes Koçak'ın cenazesi, Sivas'ın Kangal ilçesinde toprağa verildi

SİVAS (AA) - Van'ın Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı bölgesinde güvenlik güçlerince yürütülen operasyonda, terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Enes Koçak'ın (25) cenazesi, memleketi Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı. Van'da düzenlenen törenin ardından askeri uçakla Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'na getirilen şehidin cenazesini burada, ailesi, Sivas Valisi Davut Gül, Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Mehmet Kip, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve diğer yetkililer karşıladı. Şehidin resmi nikah kıydığı ve bayramdan sonra düğün yapma hazırlığında olduğu eşi Demet Koçak, cenazenin indirilişi sırasında, "Enesim yaktın bizi. Allah'ınızdan bulun, Rabbime ne hesap vereceksiniz? Enesim sana nasıl kıydılar, elleri kırılsın. Enesim cennete gitti. Taş kesilseydi de elleriniz ona dokunmasaydınız, almasaydınız." diyerek gözyaşı döktü.Şehidin annesi Hatice Koçak ise "Ben şehit annesiyim, gururluyum." diye ağladı. Şehidin babası Ömer ile asker kıyafeti giyen kız kardeşi Seray Koçak, cenazeyi asker selamıyla karşıladı. Şehidin naaşı, daha sonra karayoluyla Kangal ilçesi Sacayağı köyüne götürüldü. Helallik alınmasının ardından köy meydanında cenaze töreni düzenlendi. Törende, şehidin annesi Hatice, babası Ömer, kız kardeşleri ve eşi Koçak gözyaşı döktü. Şehidin kız kardeşlerinden Seray Koçak, tabutun başında asker selamı verdi. Şehidin ablası Tülay Koç, "Sevindirmeyeceğim kimseyi, kurban olurum kardeş, eksiğin varsa ben gider tamamlarım" diye ağıt yaktı.Koçak'ın cenazesi, İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan tarafından öğle vakti kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Törene, şehidin ailesi ve yakınları ile Vali Davut Gül, AK Parti Milletvekilleri Selim Dursun ve Habib Soluk, Sivas Garnizon ve 5. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Mehmet Kip, Belediye Başkanı Sami Aydın, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, diğer ilgililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. Demet Taşçı ile resmi nikah kıydıran şehit Enes Koçak'ın bayram sonrası için düğün hazırlığı yaptığı ve 2 yıl önce göreve başladığı öğrenildi.
Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı bölgesinde güvenlik güçlerince yürütülen operasyonda, terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Enes Koçak'ın cenazesi, Sivas'ın Kangal ilçesinde toprağa verildi

SİVAS (AA) - Van'ın Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı bölgesinde güvenlik güçlerince yürütülen operasyonda, terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Enes Koçak'ın (25) cenazesi, memleketi Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Van'da düzenlenen törenin ardından askeri uçakla Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'na getirilen şehidin cenazesini burada, ailesi, Sivas Valisi Davut Gül, Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Mehmet Kip, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve diğer yetkililer karşıladı.

Şehidin resmi nikah kıydığı ve bayramdan sonra düğün yapma hazırlığında olduğu eşi Demet Koçak, cenazenin indirilişi sırasında, "Enesim yaktın bizi. Allah'ınızdan bulun, Rabbime ne hesap vereceksiniz? Enesim sana nasıl kıydılar, elleri kırılsın. Enesim cennete gitti. Taş kesilseydi de elleriniz ona dokunmasaydınız, almasaydınız." diyerek gözyaşı döktü.

Şehidin annesi Hatice Koçak ise "Ben şehit annesiyim, gururluyum." diye ağladı. Şehidin babası Ömer ile asker kıyafeti giyen kız kardeşi Seray Koçak, cenazeyi asker selamıyla karşıladı.

Şehidin naaşı, daha sonra karayoluyla Kangal ilçesi Sacayağı köyüne götürüldü. Helallik alınmasının ardından köy meydanında cenaze töreni düzenlendi.

Törende, şehidin annesi Hatice, babası Ömer, kız kardeşleri ve eşi Koçak gözyaşı döktü.

Şehidin kız kardeşlerinden Seray Koçak, tabutun başında asker selamı verdi. Şehidin ablası Tülay Koç, "Sevindirmeyeceğim kimseyi, kurban olurum kardeş, eksiğin varsa ben gider tamamlarım" diye ağıt yaktı.

Koçak'ın cenazesi, İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan tarafından öğle vakti kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınları ile Vali Davut Gül, AK Parti Milletvekilleri Selim Dursun ve Habib Soluk, Sivas Garnizon ve 5. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Mehmet Kip, Belediye Başkanı Sami Aydın, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, diğer ilgililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Demet Taşçı ile resmi nikah kıydıran şehit Enes Koçak'ın bayram sonrası için düğün hazırlığı yaptığı ve 2 yıl önce göreve başladığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.