pendik escort bayan
ak

Van'daki Terör Saldırısı

03.09.2016 - 13:53, Güncelleme: 03.09.2016 - 13:53
 

Van'daki Terör Saldırısı

Tendürek Dağı bölgesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Enes Koçak'ın Sivas'ın Kangal ilçesinde yaşayan ailesine acı haber verildi- Anne Koçak: - "Bayramdan sonra düğününü yapacaktık ama olmadı"

SİVAS (AA) - Van'ın Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı bölgesinde güvenlik güçlerince yürütülen operasyonda, terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Enes Koçak'ın ailesine, acı haber ulaştı.Yetkililer, şehidin Sivas'ın Kangal ilçesi Sacayağı köyünde yaşayan ailesine acı haberi verdi. Anne Hatice ve baba Ömer Koçak, oğullarının şehit olduğunu öğrenince büyük üzüntü yaşadı.Şehit haberini alan yakınları köye gelerek aileye taziyelerini iletti. Şehidin babaevine Türk bayrağı asıldı.Baba Ömer Koçak, oğluyla son alarak dün akşam telefonla görüştüğünü belirterek, "Hiçbir şey demedi. 'Sesin niye öyle geliyor?' dedim. Sadece 'Baba operasyondayım, telefonu kapat. Akşam seni ararım' dedi. Sivas'taydım köye geldim. Aradım, cevap vermedi. Bazen nöbette olduğu için daha da aramadım." diye konuştu.Enes'in bayramdan sonra düğünü olduğunu anlatan Koçak, "Hem kız kardeşinin hem kendisinin düğünü vardı. İkisini de yapacaktık. Hem beni yaktı hem nişanlısını yaktı. Allah'tan gelen baş ile göz üstüne. Allah onları kahretsin." dedi.- "Telefonu çaldı çaldı ama kimse açmadı"Anne Hatice Koçak ise "Bayramdan sonra düğününü yapacaktık ama olmadı." diye konuştu.Koçak, "Enes ile dün saat 17.00'de görüştük. 'Baba konuşamıyorum, sonra konuşalım' dedi. Ondan sonra telefonu çaldı çaldı ama kimse açmadı. Sabaha kadar aradım. Düğünü vardı, nişanını yapmış, eşyalarını da almıştım. Şimdi ne yapacağım. Vatan sağ olsun, bir Enes gider, bin Enes gelir. Arkadaşları inşallah kanını yerde bırakmaz." ifadelerini kullandı.
Tendürek Dağı bölgesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Enes Koçak'ın Sivas'ın Kangal ilçesinde yaşayan ailesine acı haber verildi- Anne Koçak: - "Bayramdan sonra düğününü yapacaktık ama olmadı"

SİVAS (AA) - Van'ın Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı bölgesinde güvenlik güçlerince yürütülen operasyonda, terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Enes Koçak'ın ailesine, acı haber ulaştı.

Yetkililer, şehidin Sivas'ın Kangal ilçesi Sacayağı köyünde yaşayan ailesine acı haberi verdi. Anne Hatice ve baba Ömer Koçak, oğullarının şehit olduğunu öğrenince büyük üzüntü yaşadı.

Şehit haberini alan yakınları köye gelerek aileye taziyelerini iletti. Şehidin babaevine Türk bayrağı asıldı.

Baba Ömer Koçak, oğluyla son alarak dün akşam telefonla görüştüğünü belirterek, "Hiçbir şey demedi. 'Sesin niye öyle geliyor?' dedim. Sadece 'Baba operasyondayım, telefonu kapat. Akşam seni ararım' dedi. Sivas'taydım köye geldim. Aradım, cevap vermedi. Bazen nöbette olduğu için daha da aramadım." diye konuştu.

Enes'in bayramdan sonra düğünü olduğunu anlatan Koçak, "Hem kız kardeşinin hem kendisinin düğünü vardı. İkisini de yapacaktık. Hem beni yaktı hem nişanlısını yaktı. Allah'tan gelen baş ile göz üstüne. Allah onları kahretsin." dedi.

- "Telefonu çaldı çaldı ama kimse açmadı"

Anne Hatice Koçak ise "Bayramdan sonra düğününü yapacaktık ama olmadı." diye konuştu.

Koçak, "Enes ile dün saat 17.00'de görüştük. 'Baba konuşamıyorum, sonra konuşalım' dedi. Ondan sonra telefonu çaldı çaldı ama kimse açmadı. Sabaha kadar aradım. Düğünü vardı, nişanını yapmış, eşyalarını da almıştım. Şimdi ne yapacağım. Vatan sağ olsun, bir Enes gider, bin Enes gelir. Arkadaşları inşallah kanını yerde bırakmaz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.