pendik escort bayan
ak

Van Çaldıran'da şiddetli patlama: 6 şehit

24.05.2016 - 21:56, Güncelleme: 24.05.2016 - 21:56
 

Van Çaldıran'da şiddetli patlama: 6 şehit

Van Çaldıran'da yol kesen PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 6 asker şehit oldu.

Van’da yol kesen PKK'lı teröristlerin tuzakladığı  patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralı askerlerin olduğu öğrenildi. Van’ın Çaldıran ile Ağrı’nın Doğubayazıt ilçeleri arasında bulunan ve Çaldıran’a yaklaşık 60 kilometre uzaklıkta bulunan Tendürek Dağı eteklerindeki Soğuksu bölgesinde PKK’lıların yol kapatması üzerine operasyona çıkan askerleri taşıyan araçların geçişi sırasında yola yerleştirilen patlayıcı infilak ettirilmesi sonucu Çaldıran İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur’un da aralarında bulunduğu 4 asker şehit olurken, 4 asker ise yaralanmıştı. Yaralı askerlerden durumu ağır olan ikisinin daha şehit olmasıyla şehit sayısı 6’e yükselirken, yaralı 2 asker ise tedavi altına alındı. Van'ın Çaldıran ilçesinde yol kesen PKK üyelerinin tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu meydana gelen patlama sonrası bölgeye çok sayıda ambulansın sevk edildiği beliritildi. Patlama'da ilk gelen bilgilere göre biri binbaşı 6 asker şehit oldu ROKETLİ SALDIRI DA DÜZENLENDİ Habertürk'ün haberine göre patlama sonrası askeri araca roket de atılırken, ilk belirlemelere göre aralarında ilçe jandarma komutanının da bulunduğu 6 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı. ARAÇ YAKTILAR Ağrı'nın Doğubayazıt ve Van'ın Çaldıran ilçeleri arasında karayolunu yol kesen PKK'lı teröristler aralarında uluslararası taşımacılık yapan TIR'ların da bulunduğu 12 aracı ateşe vererek yaktı. Olay saat 13.00 sıralarında Van'ın Çaldıran İlçesi ile Ağrı'nın Doğubayazıt arasında bulunan ve Çaldıran'a yaklaşık 60 kilometre uzaklıkta bulunan Tendürek Dağı eteklerindeki Soğuksu bölgesinde meydana geldi. Yolu kapatan PKK'lılar gelen araçları durdurdu. Sürücüleri indiren teröristler 12 aracı ateşe verdi. Habervaktim
Van Çaldıran'da yol kesen PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 6 asker şehit oldu.

Van’da yol kesen PKK'lı teröristlerin tuzakladığı  patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralı askerlerin olduğu öğrenildi.

 

Van’ın Çaldıran ile Ağrı’nın Doğubayazıt ilçeleri arasında bulunan ve Çaldıran’a yaklaşık 60 kilometre uzaklıkta bulunan Tendürek Dağı eteklerindeki Soğuksu bölgesinde PKK’lıların yol kapatması üzerine operasyona çıkan askerleri taşıyan araçların geçişi sırasında yola yerleştirilen patlayıcı infilak ettirilmesi sonucu Çaldıran İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur’un da aralarında bulunduğu 4 asker şehit olurken, 4 asker ise yaralanmıştı. Yaralı askerlerden durumu ağır olan ikisinin daha şehit olmasıyla şehit sayısı 6’e yükselirken, yaralı 2 asker ise tedavi altına alındı.

 

Van'ın Çaldıran ilçesinde yol kesen PKK üyelerinin tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu meydana gelen patlama sonrası bölgeye çok sayıda ambulansın sevk edildiği beliritildi. Patlama'da ilk gelen bilgilere göre biri binbaşı 6 asker şehit oldu

 

ROKETLİ SALDIRI DA DÜZENLENDİ

 

Habertürk'ün haberine göre patlama sonrası askeri araca roket de atılırken, ilk belirlemelere göre aralarında ilçe jandarma komutanının da bulunduğu 6 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı.

 

ARAÇ YAKTILAR

 

Ağrı'nın Doğubayazıt ve Van'ın Çaldıran ilçeleri arasında karayolunu yol kesen PKK'lı teröristler aralarında uluslararası taşımacılık yapan TIR'ların da bulunduğu 12 aracı ateşe vererek yaktı.

 

Olay saat 13.00 sıralarında Van'ın Çaldıran İlçesi ile Ağrı'nın Doğubayazıt arasında bulunan ve Çaldıran'a yaklaşık 60 kilometre uzaklıkta bulunan Tendürek Dağı eteklerindeki Soğuksu bölgesinde meydana geldi. Yolu kapatan PKK'lılar gelen araçları durdurdu. Sürücüleri indiren teröristler 12 aracı ateşe verdi.

 

Habervaktim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.