pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Valisi Pekmez, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

07.03.2017 - 16:18, Güncelleme: 07.03.2017 - 16:18
 

Valisi Pekmez, Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Sivil Savunma Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi....

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Sivil Savunma Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. İl Afet Acil Durum Müdürü Cezmi Türkmen, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul eden Vali Pekmez, deprem konulu yarışmada dereceye giren resimleri inceledi.Pekmez, yaptığı açıklamada, doğal afetlerle her an karşılaşılabileceğini söyledi.Afetlerle ilgili öncesi ve sonrasına yönelik durumlara hazırlıklı olunması gerektiğini ifade eden Pekmez, şöyle konuştu:"Deprem doğal bir afet olarak kaçınılmaz ve her an meydana gelebilir. Bunun için binalarımızı sağlam yapacağız. Bu deprem öncesine hazırlıktır. Allah göstermesin olası deprem afetinden sonrada bu duruma hazır olmak zorundayız. Bununla ilgili plan ve senaryolarımızı en iyi şekilde yapmalıyız."Daha sonra Pekmez, deprem konulu resim yarışmasında 1. olan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Kadir Sert, 2. olan Kaan Başer ve 3. olan Gamze Meral'e çeşitli hediyeler vererek tebrik etti.
AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Sivil Savunma Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi....

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Sivil Savunma Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

İl Afet Acil Durum Müdürü Cezmi Türkmen, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul eden Vali Pekmez, deprem konulu yarışmada dereceye giren resimleri inceledi.

Pekmez, yaptığı açıklamada, doğal afetlerle her an karşılaşılabileceğini söyledi.

Afetlerle ilgili öncesi ve sonrasına yönelik durumlara hazırlıklı olunması gerektiğini ifade eden Pekmez, şöyle konuştu:

"Deprem doğal bir afet olarak kaçınılmaz ve her an meydana gelebilir. Bunun için binalarımızı sağlam yapacağız. Bu deprem öncesine hazırlıktır. Allah göstermesin olası deprem afetinden sonrada bu duruma hazır olmak zorundayız. Bununla ilgili plan ve senaryolarımızı en iyi şekilde yapmalıyız."

Daha sonra Pekmez, deprem konulu resim yarışmasında 1. olan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Kadir Sert, 2. olan Kaan Başer ve 3. olan Gamze Meral'e çeşitli hediyeler vererek tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.