pendik escort bayan
ak

Valisi Gül, 10 Bin Kişilik Yurt İnşaatını İnceledi

27.02.2018 - 14:13, Güncelleme: 27.02.2018 - 14:13
 

Valisi Gül, 10 Bin Kişilik Yurt İnşaatını İnceledi

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, tek seferde yapılan ve Türkiye'nin en büyük yurt projesi olan 10 bin kişilik Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, tek seferde yapılan ve Türkiye'nin en büyük yurt projesi olan 10 bin kişilik Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu'nda hazırlanan örnek odaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, incelemelerin ardından açıklamada bulunan Vali Gül, Sivas İl Özel İdaresi tarafından yapılan ve tamamlandığında Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) devredilecek 10 bin kişilik yurtta hazırlanan örnek odaları gezdiklerini kaydetti.Örnek odaları beğendiklerini uygulamaya devam edileceklerini aktaran Gül, "İnşallah Ağustos gibi Kredi ve Yurtlar Kurumu'na devredilecek, Eylül gibi de açılışı yapılacak. Başta müteahhit firma olmak üzere mühendislerine, tüm çalışanlarına, İl Özel İdaresi personellerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.İnşaatın olağanüstü bir tempo ve gayret ile sürdürüldüğünü vurgulayan Vali Gül, şunları kaydetti:"Şimdi de belirli bir noktaya geldi, kış boyunca çalışıldı. Burası bittiğinde hem üniversitenin alt yapısı güçlenecek, hem de öğrenciler daha çok tercih edecek. Burada kalan öğrenciler daha mutlu olacak. Devlet, Kredi ve Yurtlar Kurumu eliyle gençlere ve vatandaşlara sahip çıkacak. Allah hayırlı uğurlu etsin."
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, tek seferde yapılan ve Türkiye'nin en büyük yurt projesi olan 10 bin kişilik Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, tek seferde yapılan ve Türkiye'nin en büyük yurt projesi olan 10 bin kişilik Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu'nda hazırlanan örnek odaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, incelemelerin ardından açıklamada bulunan Vali Gül, Sivas İl Özel İdaresi tarafından yapılan ve tamamlandığında Kredi ve Yurtlar Kurumu'na (KYK) devredilecek 10 bin kişilik yurtta hazırlanan örnek odaları gezdiklerini kaydetti.

Örnek odaları beğendiklerini uygulamaya devam edileceklerini aktaran Gül, "İnşallah Ağustos gibi Kredi ve Yurtlar Kurumu'na devredilecek, Eylül gibi de açılışı yapılacak. Başta müteahhit firma olmak üzere mühendislerine, tüm çalışanlarına, İl Özel İdaresi personellerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İnşaatın olağanüstü bir tempo ve gayret ile sürdürüldüğünü vurgulayan Vali Gül, şunları kaydetti:

"Şimdi de belirli bir noktaya geldi, kış boyunca çalışıldı. Burası bittiğinde hem üniversitenin alt yapısı güçlenecek, hem de öğrenciler daha çok tercih edecek. Burada kalan öğrenciler daha mutlu olacak. Devlet, Kredi ve Yurtlar Kurumu eliyle gençlere ve vatandaşlara sahip çıkacak. Allah hayırlı uğurlu etsin."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.