pendik escort bayan
ak

Valinin Eşinden Şehit Aileleri Ve Gazilere Ziyaret

22.09.2017 - 11:28, Güncelleme: 22.09.2017 - 11:28
 

Valinin Eşinden Şehit Aileleri Ve Gazilere Ziyaret

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez, şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.Pekmez, ilk olarak 1991 yılında Hakkari'nin Şemdinli...

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez, şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.Pekmez, ilk olarak 1991 yılında Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit düşen Süleyman Duru’nun ailesini ziyaret etti.Pekmez, burada yaptığı konuşmada, şehitlerin hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğini söyledi.Şehit ve gaziler sayesinde kutsal vatan topraklarında özgürce yaşadıklarını ifade eden Pekmez, "Şehitlerimiz, vatan için canlarını feda ederken, gazilerimiz de bedenlerini vatan ve millet için, bayrak ve ezan için siper etti. Biz onların sayesinde bugün buradayız. Şehitlerimizin emanetleri yakınları ve gazilerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bir ihtiyacınız bir dileğiniz olursa her zaman başımızın üstüne." diye konuştu.Pekmez daha sonra beraberindeki heyet ile gazi Hakan Çelik’i ziyaret etti. Kısa süre önce evlenen Çelik’i tebrik eden Pekmez, Çelik, annesi Zeliha ve diğer yakınları ile bir süre sohbet etti.
AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez, şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.Pekmez, ilk olarak 1991 yılında Hakkari'nin Şemdinli...

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez, şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.

Pekmez, ilk olarak 1991 yılında Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit düşen Süleyman Duru’nun ailesini ziyaret etti.

Pekmez, burada yaptığı konuşmada, şehitlerin hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğini söyledi.

Şehit ve gaziler sayesinde kutsal vatan topraklarında özgürce yaşadıklarını ifade eden Pekmez, "Şehitlerimiz, vatan için canlarını feda ederken, gazilerimiz de bedenlerini vatan ve millet için, bayrak ve ezan için siper etti. Biz onların sayesinde bugün buradayız. Şehitlerimizin emanetleri yakınları ve gazilerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bir ihtiyacınız bir dileğiniz olursa her zaman başımızın üstüne." diye konuştu.

Pekmez daha sonra beraberindeki heyet ile gazi Hakan Çelik’i ziyaret etti. Kısa süre önce evlenen Çelik’i tebrik eden Pekmez, Çelik, annesi Zeliha ve diğer yakınları ile bir süre sohbet etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.