pendik escort bayan
ak

Vali Yurtnaç'tan Şehit Aileleri Ve Gazilere Ziyaret

02.03.2017 - 16:48, Güncelleme: 02.03.2017 - 16:48
 

Vali Yurtnaç'tan Şehit Aileleri Ve Gazilere Ziyaret

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Sarıkaya ilçesinde şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret etti. Sarıkaya Şehit Aileleri Derneği Başkanı...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Sarıkaya ilçesinde şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret etti. Sarıkaya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yakup Ergen’i ziyaret eden Vali Yurtnaç daha sonra, 15 Temmuz şehidi Yıldız Gürsoy’un ağabeyi Okay Gürsoy ve İstanbul Beşiktaş’taki bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Mustafa Kemal Devrilmez’in ailesini evlerinde ziyaret etti.Vali Yurtnaç, 15 Temmuz şehidi Yıldız Gürsoy'un ağabeyi Okay Gürsoy'un evinde yaptığı konuşmada, şehit yakınlarına ve gazilere her zaman pozitif ayrımcılık uyguladıklarını söyledi.Şehitlere ve gazilere her zaman minnet borçları olduğunu dile getiren Vali Yurtnaç, şunları kaydetti:"Bu canların hiçbir şekilde karşılığı olmaz bunu biliyoruz. Biz her zaman onların yanındayız, onların hizmetindeyiz. Bir sıkıntıları olduğunda, bir dertleri olduğunda ilk olarak yanlarında bizi bulacaklar. İlçelerde kaymakamların her ay şehit ve gazi ailelerini ziyaret etmeleri hususunda genelge çıkardık. Şehit ve gazi ailelerimiz bizim önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu açıdan ilçelerde kaymakamlarımız her ay şehit ve gazi ailelerimizle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ziyaret ederek bir ihtiyaçları, dertleri sıkıntıları var mı kontrol edip gecikmeden gerekeni yapacaklardır. Bizler de bu insanların sıkıntılarını çözmek için gerekli her çalışmayı yapmakla yükümlüyüz."
YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Sarıkaya ilçesinde şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret etti. Sarıkaya Şehit Aileleri Derneği Başkanı...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Sarıkaya ilçesinde şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret etti.

Sarıkaya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yakup Ergen’i ziyaret eden Vali Yurtnaç daha sonra, 15 Temmuz şehidi Yıldız Gürsoy’un ağabeyi Okay Gürsoy ve İstanbul Beşiktaş’taki bombalı terör saldırısında şehit olan polis memuru Mustafa Kemal Devrilmez’in ailesini evlerinde ziyaret etti.

Vali Yurtnaç, 15 Temmuz şehidi Yıldız Gürsoy'un ağabeyi Okay Gürsoy'un evinde yaptığı konuşmada, şehit yakınlarına ve gazilere her zaman pozitif ayrımcılık uyguladıklarını söyledi.

Şehitlere ve gazilere her zaman minnet borçları olduğunu dile getiren Vali Yurtnaç, şunları kaydetti:

"Bu canların hiçbir şekilde karşılığı olmaz bunu biliyoruz. Biz her zaman onların yanındayız, onların hizmetindeyiz. Bir sıkıntıları olduğunda, bir dertleri olduğunda ilk olarak yanlarında bizi bulacaklar. İlçelerde kaymakamların her ay şehit ve gazi ailelerini ziyaret etmeleri hususunda genelge çıkardık. Şehit ve gazi ailelerimiz bizim önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu açıdan ilçelerde kaymakamlarımız her ay şehit ve gazi ailelerimizle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ziyaret ederek bir ihtiyaçları, dertleri sıkıntıları var mı kontrol edip gecikmeden gerekeni yapacaklardır. Bizler de bu insanların sıkıntılarını çözmek için gerekli her çalışmayı yapmakla yükümlüyüz."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.