pendik escort bayan
ak

Vali Yurtnaç'tan Afrin'de Yaralanan Askerlere Ziyaret

14.02.2018 - 13:48, Güncelleme: 14.02.2018 - 13:48
 

Vali Yurtnaç'tan Afrin'de Yaralanan Askerlere Ziyaret

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan askerlere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu- Piyade Uzman Çavuş Ali Özdemir:- "Yaralanmış olabiliriz ama henüz ölmedik. Şu halimle bile bıraksalar koşarak harekata tekrar katılırım. Bu vatan k

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ali Özdemir ve Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Yılmaz’ı evlerinde ziyaret etti.Özdemir’i, Sorgun’daki babaevinde ziyaret eden Yurtnaç, kahraman Mehmetçikler sayesinde ülkeyi bölmeye, parçalamaya, birlik ve düzeni bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi.Yurtnaç, "Sizler bu vatanın bölünmez bütünlüğü için canınızı ortaya koydunuz. Bu vatan, bu millet size minnettar. Bizler de her zaman sizin yanınızdayız. Her türlü ihtiyacınızda tüm Yozgatlılarla emrinizdeyiz." dedi.Özdemir de 5 yıldır Türk Silahlı Kuvvetleri emrinde, cennet vatana hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşadığını vurguladı.Nusaybin'de 2016'da bir çatışmada yaralandığını aktaran Özdemir, "Yaralarım iyileşince tekrar görevimin başına dönmüştüm. Suriye’nin Afrin bölgesine düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda çıkan çatışmada sırtımdan yaralandım. Şu anda tedavi görüyorum ve durumum her geçen gün iyiye gidiyor. Arkadaşlarımın yanına dönmek için sabırsızlanıyorum." diye konuştu. Kimsenin vatanı bölüp parçalayamayacağını belirten Özdemir, "Yaralanmış olabiliriz ama henüz ölmedik. Şu halimle bile bıraksalar koşarak harekata tekrar katılırım. Bu vatan kolay kazanılmadı ki kolay kaybedilsin. Kanımızın son damlasına kadar bu vatanı korumaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Özdemir’in annesi Selvi Özdemir de oğlu ile gurur duyduğunu, diğer oğlunun da Şırnak'ın Uludere ilçesinde askeri vazifesini yaptığını belitti.Vali Yurtnaç daha sonra Gevrek köyünde Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Yılmaz’ı ziyaret etti. Yılmaz’a geçmiş olsun dileğinde bulunan Yurtnaç, şunları söyledi:"Sizlerin de içerisinde bulunduğu Zeytin Dalı Harekatı'nı ülke olarak destekliyoruz. Tüm vatandaşlarımız duaları ile her zaman sizlerin yanında. Sizler de gösterdiğiniz kahramanlıkla gittiğiniz bölgeleri terör örgütlerine dar ediyorsunuz. Tüm askerlerimiz bizim övünç kaynağımızdır. Sizlerle gurur duyuyoruz. Sağlığınıza tekrar kavuşmanız için ve Zeytin Dalı Harekatı'ndan zaferle çıkmanız için her zaman dualarımız ve desteklerimiz sizlerle." Ziyaretinden dolayı Yurtnaç’a teşekkür eden Yılmaz, "Benim görev yerim Mardin Midyat. Zeytin Dalı Harekatı için görevlendirildik ve bölgeye gittik. Terör örgütleri ile ilk sıcak temasa girdik. Şehit Astsubay Musa Özalkan komutanımız da benim yaralandığım çatışmada şehit düştü. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı arkadaşlarımıza acil şifalar diliyorum. İnşallah ben de iyileşir iyileşmez tekrar görevimin başına döneceğim." Vali Yurtnaç'a ziyaretlerinde Sorgun Kaymakamı Mustafa Altıpınar, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu da eşlik etti.
Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan askerlere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu- Piyade Uzman Çavuş Ali Özdemir:- "Yaralanmış olabiliriz ama henüz ölmedik. Şu halimle bile bıraksalar koşarak harekata tekrar katılırım. Bu vatan k

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ali Özdemir ve Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Yılmaz’ı evlerinde ziyaret etti.

Özdemir’i, Sorgun’daki babaevinde ziyaret eden Yurtnaç, kahraman Mehmetçikler sayesinde ülkeyi bölmeye, parçalamaya, birlik ve düzeni bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi.

Yurtnaç, "Sizler bu vatanın bölünmez bütünlüğü için canınızı ortaya koydunuz. Bu vatan, bu millet size minnettar. Bizler de her zaman sizin yanınızdayız. Her türlü ihtiyacınızda tüm Yozgatlılarla emrinizdeyiz." dedi.

Özdemir de 5 yıldır Türk Silahlı Kuvvetleri emrinde, cennet vatana hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşadığını vurguladı.

Nusaybin'de 2016'da bir çatışmada yaralandığını aktaran Özdemir, "Yaralarım iyileşince tekrar görevimin başına dönmüştüm. Suriye’nin Afrin bölgesine düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda çıkan çatışmada sırtımdan yaralandım. Şu anda tedavi görüyorum ve durumum her geçen gün iyiye gidiyor. Arkadaşlarımın yanına dönmek için sabırsızlanıyorum." diye konuştu.

Kimsenin vatanı bölüp parçalayamayacağını belirten Özdemir, "Yaralanmış olabiliriz ama henüz ölmedik. Şu halimle bile bıraksalar koşarak harekata tekrar katılırım. Bu vatan kolay kazanılmadı ki kolay kaybedilsin. Kanımızın son damlasına kadar bu vatanı korumaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Özdemir’in annesi Selvi Özdemir de oğlu ile gurur duyduğunu, diğer oğlunun da Şırnak'ın Uludere ilçesinde askeri vazifesini yaptığını belitti.

Vali Yurtnaç daha sonra Gevrek köyünde Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Yılmaz’ı ziyaret etti.

Yılmaz’a geçmiş olsun dileğinde bulunan Yurtnaç, şunları söyledi:

"Sizlerin de içerisinde bulunduğu Zeytin Dalı Harekatı'nı ülke olarak destekliyoruz. Tüm vatandaşlarımız duaları ile her zaman sizlerin yanında. Sizler de gösterdiğiniz kahramanlıkla gittiğiniz bölgeleri terör örgütlerine dar ediyorsunuz. Tüm askerlerimiz bizim övünç kaynağımızdır. Sizlerle gurur duyuyoruz. Sağlığınıza tekrar kavuşmanız için ve Zeytin Dalı Harekatı'ndan zaferle çıkmanız için her zaman dualarımız ve desteklerimiz sizlerle."

Ziyaretinden dolayı Yurtnaç’a teşekkür eden Yılmaz, "Benim görev yerim Mardin Midyat. Zeytin Dalı Harekatı için görevlendirildik ve bölgeye gittik. Terör örgütleri ile ilk sıcak temasa girdik. Şehit Astsubay Musa Özalkan komutanımız da benim yaralandığım çatışmada şehit düştü. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı arkadaşlarımıza acil şifalar diliyorum. İnşallah ben de iyileşir iyileşmez tekrar görevimin başına döneceğim."

Vali Yurtnaç'a ziyaretlerinde Sorgun Kaymakamı Mustafa Altıpınar, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.