pendik escort bayan
ak

Vali Yurtnaç'ın Eşi Dilek Yurtnaç Şehit Aileleriyle Bir Araya Geldi

03.04.2018 - 16:38, Güncelleme: 03.04.2018 - 16:38
 

Vali Yurtnaç'ın Eşi Dilek Yurtnaç Şehit Aileleriyle Bir Araya Geldi

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'ın eşi Dilek Yurtnaç, Sarıkaya ilçesinde şehit aileleriyle bir araya geldi.Bir otelde düzenlenen yemekte, şehit...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'ın eşi Dilek Yurtnaç, Sarıkaya ilçesinde şehit aileleriyle bir araya geldi.Bir otelde düzenlenen yemekte, şehit aileleri ile yakından ilgilenen Yurtnaç, ailelerle sohbet ederek her zaman onların yanlarında olduklarını vurguladı.Yurtnaç, şehit yakınlarına seslenerek, "Acınız ne kadar büyükse gururunuz da o kadar büyük. Başınız hep dik olsun. Bizim bu topraklarda yediğiniz her lokmanın, aldığımız her nefesin bedelini şehitlerimiz ödedi. Rabbim onlara rahmetiyle muamele etsin, Allah sizden de razı olsun, mekanları cennet olsun. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum." dedi.Sarıkaya Kaymakamlığı tarafından hazırlanan "Şehitlerimiz Değerimiz" konulu slayt izlendi. İlçe Jandarma Komutanı Yuşa Kılınç da binlerce yıldan beri Türk'ün milli varlığını sürdürmek için vatan, millet, istiklal, hürriyet, insanlık, barış ülküsü uğrunda canını feda ettiğini belirtti. Öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından İlçe Müftüsü Emrah Kandemir tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti sunuldu, şehitler için dua edildi.Program sonunda şehit ailelerine Yozgat Valiliği tarafından yaptırılan ve üzerinde şehitlerin fotoğrafının bulunduğu saat hediye edildi. Programa, Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan'ın eşi Olcay Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Topkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, Sarıkaya Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yakup Ergen ve şehit aileleri katıldı.
YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'ın eşi Dilek Yurtnaç, Sarıkaya ilçesinde şehit aileleriyle bir araya geldi.Bir otelde düzenlenen yemekte, şehit...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'ın eşi Dilek Yurtnaç, Sarıkaya ilçesinde şehit aileleriyle bir araya geldi.

Bir otelde düzenlenen yemekte, şehit aileleri ile yakından ilgilenen Yurtnaç, ailelerle sohbet ederek her zaman onların yanlarında olduklarını vurguladı.

Yurtnaç, şehit yakınlarına seslenerek, "Acınız ne kadar büyükse gururunuz da o kadar büyük. Başınız hep dik olsun. Bizim bu topraklarda yediğiniz her lokmanın, aldığımız her nefesin bedelini şehitlerimiz ödedi. Rabbim onlara rahmetiyle muamele etsin, Allah sizden de razı olsun, mekanları cennet olsun. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Sarıkaya Kaymakamlığı tarafından hazırlanan "Şehitlerimiz Değerimiz" konulu slayt izlendi.

İlçe Jandarma Komutanı Yuşa Kılınç da binlerce yıldan beri Türk'ün milli varlığını sürdürmek için vatan, millet, istiklal, hürriyet, insanlık, barış ülküsü uğrunda canını feda ettiğini belirtti.

Öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından İlçe Müftüsü Emrah Kandemir tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti sunuldu, şehitler için dua edildi.

Program sonunda şehit ailelerine Yozgat Valiliği tarafından yaptırılan ve üzerinde şehitlerin fotoğrafının bulunduğu saat hediye edildi.

Programa, Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan'ın eşi Olcay Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Kadir Topkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, Sarıkaya Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yakup Ergen ve şehit aileleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.