pendik escort bayan
ak

Vali Yurtnaç Sorgun'da Yatırımları İnceledi

24.05.2017 - 18:38, Güncelleme: 24.05.2017 - 18:38
 

Vali Yurtnaç Sorgun'da Yatırımları İnceledi

YOZGAT (AA) - Vali Kemal Yurtnaç, Sorgun'da yapımı devam eden yatırımları inceledi. Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar'dan ilçede yapılan yatırımlar...

YOZGAT (AA) - Vali Kemal Yurtnaç, Sorgun'da yapımı devam eden yatırımları inceledi. Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar'dan ilçede yapılan yatırımlar hakkında bilgi alan Vali Yurtnaç, beraberindekilerle birlikte ilk olarak Yeni Çeltek Kömür işletmelerinin kapanan eski kömür havzasında inceleme yaptı. Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Vali Yurtnaç'a 1 milyon 400 bin metrekarelik bu alana büyük bir proje hazırladıklarını, içinde parklar, spor tesisleri, yürüyüş alanları olacağını söyledi. Vali Yurtnaç daha sonra Akoluk - Çavuşköyü grup yolunda incelemelerde bulunarak, İlçe Özel İdare Müdürü Metin Kayhan'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Aşağı Karahacılı köyündeki kilit parke yapımı, Yeniyer beldesindeki okul ve belediye binası inşaatını inceleyen Yurtnaç, Küçük Taşlık köyünde yapılan Kuşaklıhöyük kazılarını inceledikten sonra ilçeden ayrıldı.
YOZGAT (AA) - Vali Kemal Yurtnaç, Sorgun'da yapımı devam eden yatırımları inceledi. Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar'dan ilçede yapılan yatırımlar...

YOZGAT (AA) - Vali Kemal Yurtnaç, Sorgun'da yapımı devam eden yatırımları inceledi.

Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar'dan ilçede yapılan yatırımlar hakkında bilgi alan Vali Yurtnaç, beraberindekilerle birlikte ilk olarak Yeni Çeltek Kömür işletmelerinin kapanan eski kömür havzasında inceleme yaptı.

Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Vali Yurtnaç'a 1 milyon 400 bin metrekarelik bu alana büyük bir proje hazırladıklarını, içinde parklar, spor tesisleri, yürüyüş alanları olacağını söyledi.

Vali Yurtnaç daha sonra Akoluk - Çavuşköyü grup yolunda incelemelerde bulunarak, İlçe Özel İdare Müdürü Metin Kayhan'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aşağı Karahacılı köyündeki kilit parke yapımı, Yeniyer beldesindeki okul ve belediye binası inşaatını inceleyen Yurtnaç, Küçük Taşlık köyünde yapılan Kuşaklıhöyük kazılarını inceledikten sonra ilçeden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.