pendik escort bayan
ak

Vali Yurtnaç Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

15.11.2017 - 15:18, Güncelleme: 15.11.2017 - 15:18
 

Vali Yurtnaç Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, köy ziyaretleri kapsamında Boğazlıyan ilçesine bağlı Devecipınar köyüne giderek köy halkıyla bir araya geldi....

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, köy ziyaretleri kapsamında Boğazlıyan ilçesine bağlı Devecipınar köyüne giderek köy halkıyla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Yurtnaç daha sonra, 2009 yılında Boğazlıyan’da faaliyete başlayan Tareks Tarım ve Hayvancılık Tesislerini ziyaret ederek incelemede bulundu ve görevlilerden bilgi aldı. Bu tür işletmelerin artmasıyla Yozgat'ın tarım ve hayvancılıkta söz sahibi olabileceğini belirten Yurtnaç, "Tareks Hayvancılık Boğazlıyan ilçemize gerçekten çok güzel bir tesis kurmuş. Devletimizin ve hükümetimizin tarım ve hayvancılık konusunda destekleri var. Bu şehirde ne kadarda sanayi, ekonomi, turizm desek de bu şehrin vazgeçilmez özelliği tarım ve hayvancılıktır." dedi. Yurtnaç, tarım ve hayvancılığı hiçbir zaman bir tarafa bırakmayacakları ve gereken desteği vereceklerini ifade ederek, " İl Özel İdaresi vasıtasıyla çiftçilerimize damızlık manda dağıtımı yaptık. Bundan sonra da desteklerimiz devam edecek. Amacımız hayvancılık ve çiftçilikle uğraşan insanlara ilave gelir temin etmek. Öte yandan kurmayı planladığımız hayvan hastanesi ve hayvan borsası ile Yozgat orta vadede hayvancılık konusunda söz sahibi bir il olacaktır." diye konuştu. İşletmede sağmal hayvan kapasitesinin bin 500 baş, toplam hayvan kapasitesinin ise 3 bin 500 baş olduğunu belirtildi.
YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, köy ziyaretleri kapsamında Boğazlıyan ilçesine bağlı Devecipınar köyüne giderek köy halkıyla bir araya geldi....

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, köy ziyaretleri kapsamında Boğazlıyan ilçesine bağlı Devecipınar köyüne giderek köy halkıyla bir araya geldi.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Yurtnaç daha sonra, 2009 yılında Boğazlıyan’da faaliyete başlayan Tareks Tarım ve Hayvancılık Tesislerini ziyaret ederek incelemede bulundu ve görevlilerden bilgi aldı.

Bu tür işletmelerin artmasıyla Yozgat'ın tarım ve hayvancılıkta söz sahibi olabileceğini belirten Yurtnaç, "Tareks Hayvancılık Boğazlıyan ilçemize gerçekten çok güzel bir tesis kurmuş. Devletimizin ve hükümetimizin tarım ve hayvancılık konusunda destekleri var. Bu şehirde ne kadarda sanayi, ekonomi, turizm desek de bu şehrin vazgeçilmez özelliği tarım ve hayvancılıktır." dedi.

Yurtnaç, tarım ve hayvancılığı hiçbir zaman bir tarafa bırakmayacakları ve gereken desteği vereceklerini ifade ederek, " İl Özel İdaresi vasıtasıyla çiftçilerimize damızlık manda dağıtımı yaptık. Bundan sonra da desteklerimiz devam edecek. Amacımız hayvancılık ve çiftçilikle uğraşan insanlara ilave gelir temin etmek. Öte yandan kurmayı planladığımız hayvan hastanesi ve hayvan borsası ile Yozgat orta vadede hayvancılık konusunda söz sahibi bir il olacaktır." diye konuştu.

İşletmede sağmal hayvan kapasitesinin bin 500 baş, toplam hayvan kapasitesinin ise 3 bin 500 baş olduğunu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.