pendik escort bayan
ak

Vali Yurtnaç, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

28.07.2016 - 14:03, Güncelleme: 28.07.2016 - 14:03
 

Vali Yurtnaç, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yozgat’ta yayın yapan yerel gazete sahipleri, basın mensuplara ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelerek...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yozgat’ta yayın yapan yerel gazete sahipleri, basın mensuplara ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelerek geldi.Vali konağında gazetecilerle bir araya gelen Yurtnaç, basın mensuplarıyla sırt sırta çalıştıklarını söyledi.Gazetecilerle birbirlerini iyi tanımalarının, refleksleri iyi bilmelerinin şehrin gelişimi açısından önemli olduğunu belirten Vali Yurtnaç, "Sizin de bizim de yaptığımız kamu hizmetidir. Sizler halkımızı bilgilendirmek için çalışıyorsunuz. Bu nedenle her zaman istişare içerisinde olacağız. Geldiğim günlerde de söylemiştim, basının bilgilendirilmesi konusunda gerekli tedbirleri alacağız. Vilayet olarak gönderdiğimiz genelgede kamu birimlerinin yürüttüğü çalışmalar hakkında halkın bilgilendirilmesi amacıyla basına bilgi verilmesinin önünü açtık. Siyasete girmeden sadece yaptıkları hizmetlerin anlatılması ve bilgi verilmesi konusunda bu kapıyı araladık." diye konuştu.Türk milletinin yapısında kahramanlık olduğunu dile getiren Yurtnaç, şöyle devam etti:"Hiçbir batılı insan, Türkiye'de meydana gelen olaylarda vatandaşın o anki ruh halini, davranışlarını anlayamaz. O tankın altına yatan insanları, kamyona insanları doldurup giden bayan kardeşimizi, tankları stop ettirenleri, askerin elindeki silahın önüne geçenleri hiçbir batılı anlayamaz. Her milletin bir özelliği var. Allah da bizim milletimize kahramanlık özelliği vermiş. Ufak tefek sorunlarımız olabilir ama bu kahramanlıklar da yeri geldiğinde ortaya çıkıyor. Her zaman diyoruz ya, gençlerimizde ideal yok, geçmişin ruhu yok diye. Bakın nasıl döküldü bu gençler sokağa. Hiçbir zaman kendimizi küçümsemeyeceğiz, öz güvenimizi koruyacağız."Yurtnaç, her kesimin artık Türkiye'den ne Mısır, ne Libya çıkmayacağını, böyle bir durumda Türk milletinin nasıl kenetlendiğini gördüğünü ve anladığını kaydetti.
YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yozgat’ta yayın yapan yerel gazete sahipleri, basın mensuplara ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelerek...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yozgat’ta yayın yapan yerel gazete sahipleri, basın mensuplara ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelerek geldi.

Vali konağında gazetecilerle bir araya gelen Yurtnaç, basın mensuplarıyla sırt sırta çalıştıklarını söyledi.

Gazetecilerle birbirlerini iyi tanımalarının, refleksleri iyi bilmelerinin şehrin gelişimi açısından önemli olduğunu belirten Vali Yurtnaç, "Sizin de bizim de yaptığımız kamu hizmetidir. Sizler halkımızı bilgilendirmek için çalışıyorsunuz. Bu nedenle her zaman istişare içerisinde olacağız. Geldiğim günlerde de söylemiştim, basının bilgilendirilmesi konusunda gerekli tedbirleri alacağız. Vilayet olarak gönderdiğimiz genelgede kamu birimlerinin yürüttüğü çalışmalar hakkında halkın bilgilendirilmesi amacıyla basına bilgi verilmesinin önünü açtık. Siyasete girmeden sadece yaptıkları hizmetlerin anlatılması ve bilgi verilmesi konusunda bu kapıyı araladık." diye konuştu.

Türk milletinin yapısında kahramanlık olduğunu dile getiren Yurtnaç, şöyle devam etti:

"Hiçbir batılı insan, Türkiye'de meydana gelen olaylarda vatandaşın o anki ruh halini, davranışlarını anlayamaz. O tankın altına yatan insanları, kamyona insanları doldurup giden bayan kardeşimizi, tankları stop ettirenleri, askerin elindeki silahın önüne geçenleri hiçbir batılı anlayamaz. Her milletin bir özelliği var. Allah da bizim milletimize kahramanlık özelliği vermiş. Ufak tefek sorunlarımız olabilir ama bu kahramanlıklar da yeri geldiğinde ortaya çıkıyor. Her zaman diyoruz ya, gençlerimizde ideal yok, geçmişin ruhu yok diye. Bakın nasıl döküldü bu gençler sokağa. Hiçbir zaman kendimizi küçümsemeyeceğiz, öz güvenimizi koruyacağız."

Yurtnaç, her kesimin artık Türkiye'den ne Mısır, ne Libya çıkmayacağını, böyle bir durumda Türk milletinin nasıl kenetlendiğini gördüğünü ve anladığını kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.