pendik escort bayan
ak

Vali Yardımcılarından Veda Ziyaretleri

06.12.2016 - 20:00, Güncelleme: 06.12.2016 - 20:00
 

Vali Yardımcılarından Veda Ziyaretleri

Son kararname ile farklı illere atanan Sivas Vali Yardımcıları Turgay İlhan ve Mehmet Şerif Olcay, veda ziyaretlerinde bulundu.

AA-Son kararname ile farklı illere atanan Sivas Vali Yardımcıları Turgay İlhan ve Mehmet Şerif Olcay, veda ziyaretlerinde bulundu.İlhan ve Olcay, Akıncılar Kaymakamı Yaşar Kemal Yılmaz, Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı, Ulaş Kaymakamı Orhan Altun ve İmranlı Kaymakamı İshak Çınar ile Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret etti.Sivas'ın her zaman kendisinde özel bir yerinin olduğunu belirten İlhan, "Sivas'a geldiğimde ilk Aksu'yu sonrasında da Kent Meydanı'nı gördüm. Şehrin önde gelenleri de iyiyse verimli bir çalışma yaparız diye düşündüm ve şehirde uyumlu bir çalışma gerçekleştirdik. Sivas bizim için farklı bir anlam kazandı." dedi.Başkan Aydın'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaret anısına vali yardımcılarına hediyeler takdim etti.
Son kararname ile farklı illere atanan Sivas Vali Yardımcıları Turgay İlhan ve Mehmet Şerif Olcay, veda ziyaretlerinde bulundu.

AA-Son kararname ile farklı illere atanan Sivas Vali Yardımcıları Turgay İlhan ve Mehmet Şerif Olcay, veda ziyaretlerinde bulundu.

İlhan ve Olcay, Akıncılar Kaymakamı Yaşar Kemal Yılmaz, Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı, Ulaş Kaymakamı Orhan Altun ve İmranlı Kaymakamı İshak Çınar ile Belediye Başkanı Sami Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Sivas'ın her zaman kendisinde özel bir yerinin olduğunu belirten İlhan, "Sivas'a geldiğimde ilk Aksu'yu sonrasında da Kent Meydanı'nı gördüm. Şehrin önde gelenleri de iyiyse verimli bir çalışma yaparız diye düşündüm ve şehirde uyumlu bir çalışma gerçekleştirdik. Sivas bizim için farklı bir anlam kazandı." dedi.

Başkan Aydın'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaret anısına vali yardımcılarına hediyeler takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.