pendik escort bayan
ak

Vali, Vatandaşla Buluştu

23.01.2018 - 13:58, Güncelleme: 23.01.2018 - 13:58
 

Vali, Vatandaşla Buluştu

AKSARAY (AA) - Aksaray Valliği tarafından vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarını dile getirebilmeleri amacıyla düzenlenen "Halk Günü" toplantıları devam...

AKSARAY (AA) - Aksaray Valliği tarafından vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarını dile getirebilmeleri amacıyla düzenlenen "Halk Günü" toplantıları devam ediyor.Valilik Makamında gerçekleştirilen Halk Gününde vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Aykut Pekmez, devletin vatandaşı için var olduğunu, hizmetlerin vatandaş odaklı olarak yürütüldüğünü belirtti. İnsanın olduğu yerde ihtiyaçların her zaman var olacağını kaydeden Pekmez, devletin vatandaşların sorunlarının çözümü, eksikliklerinin giderilmesi noktasında çeşitli müracaat yolları oluşturduğunu, gerek yeni uygulamaya başlanan "Açık Kapı, Milletin Kapısı" uygulaması gerek düzenledikleri halk günü toplantılarında vatandaşların doğrudan sorunlarını aktardığını söyledi.Vatandaşlarla görüşen Vali Pekmez, sorunlarını anlatmak isteyen engelli vatandaşların yanına giderek, sorunlarını dinledi.
AKSARAY (AA) - Aksaray Valliği tarafından vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarını dile getirebilmeleri amacıyla düzenlenen "Halk Günü" toplantıları devam...

AKSARAY (AA) - Aksaray Valliği tarafından vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarını dile getirebilmeleri amacıyla düzenlenen "Halk Günü" toplantıları devam ediyor.

Valilik Makamında gerçekleştirilen Halk Gününde vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Aykut Pekmez, devletin vatandaşı için var olduğunu, hizmetlerin vatandaş odaklı olarak yürütüldüğünü belirtti.

İnsanın olduğu yerde ihtiyaçların her zaman var olacağını kaydeden Pekmez, devletin vatandaşların sorunlarının çözümü, eksikliklerinin giderilmesi noktasında çeşitli müracaat yolları oluşturduğunu, gerek yeni uygulamaya başlanan "Açık Kapı, Milletin Kapısı" uygulaması gerek düzenledikleri halk günü toplantılarında vatandaşların doğrudan sorunlarını aktardığını söyledi.

Vatandaşlarla görüşen Vali Pekmez, sorunlarını anlatmak isteyen engelli vatandaşların yanına giderek, sorunlarını dinledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.