pendik escort bayan
ak

Vali Toprak Silah Fabrikalarını Gezdi

01.03.2019 - 10:28, Güncelleme: 01.03.2019 - 10:28
 

Vali Toprak Silah Fabrikalarını Gezdi

KONYA (AA) - Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Beyşehir ve Derebucak ilçelerindeki silah fabrikalarını ziyaret etti.Vali Toprak, Beyşehir'e bağlı Huğlu...

KONYA (AA) - Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Beyşehir ve Derebucak ilçelerindeki silah fabrikalarını ziyaret etti.Vali Toprak, Beyşehir'e bağlı Huğlu ve Üzümlü mahallelerinde bulunan av tüfeği ve savunma sanayisine yönelik üretim yapan silah fabrikalarını gezdi, yetkililerden bilgi aldı.Toprak, kendisine eşlik eden İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman ve beraberindeki Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ile Huğlu Mahallesi'ndeki Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi, AKUS Silah Fabrikası, Üzümlü'deki Balıklı Silah Fabrikası, Kral Silah Fabrikası'nı ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.Vali Toprak, Beyşehir'deki av tüfeği üretimi yapan silah fabrikalarındaki incelemelerinin ardından Derebucak ilçesini ziyaret etti.Toprak ayrıca, beraberindekilerle Derebucak Kaymakamı Coşkun Doğan'ı da makamında ziyaret etti.
KONYA (AA) - Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Beyşehir ve Derebucak ilçelerindeki silah fabrikalarını ziyaret etti.Vali Toprak, Beyşehir'e bağlı Huğlu...

KONYA (AA) - Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Beyşehir ve Derebucak ilçelerindeki silah fabrikalarını ziyaret etti.

Vali Toprak, Beyşehir'e bağlı Huğlu ve Üzümlü mahallelerinde bulunan av tüfeği ve savunma sanayisine yönelik üretim yapan silah fabrikalarını gezdi, yetkililerden bilgi aldı.

Toprak, kendisine eşlik eden İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman ve beraberindeki Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ile Huğlu Mahallesi'ndeki Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi, AKUS Silah Fabrikası, Üzümlü'deki Balıklı Silah Fabrikası, Kral Silah Fabrikası'nı ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Vali Toprak, Beyşehir'deki av tüfeği üretimi yapan silah fabrikalarındaki incelemelerinin ardından Derebucak ilçesini ziyaret etti.

Toprak ayrıca, beraberindekilerle Derebucak Kaymakamı Coşkun Doğan'ı da makamında ziyaret etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.