pendik escort bayan
ak

Vali Topaca'ya "Hayırlı Olsun" Ziyaretleri

21.10.2016 - 18:18, Güncelleme: 21.10.2016 - 18:18
 

Vali Topaca'ya "Hayırlı Olsun" Ziyaretleri

MGK Genel Sekreteri Hacımüftüoğlu, Topaca'yı ziyaret etti

ANKARA (AA) - Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Ankara Valisi atanan Ercan Topaca'ya, görevine başlaması dolayısıyla "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre Hacımüftüoğlu, Topaca'yı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.Öte yandan, Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Merkez Valisi Abdil Celil Öz, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin ve Ankara Minibüs ve Halk Otobüsleri Esnaf Derneği Başkanı Kurtuluş Kara da Topaca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Vali Topaca da ziyaretleri dolayısıyla misafirlerine teşekkür etti.
MGK Genel Sekreteri Hacımüftüoğlu, Topaca'yı ziyaret etti

ANKARA (AA) - Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Ankara Valisi atanan Ercan Topaca'ya, görevine başlaması dolayısıyla "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre Hacımüftüoğlu, Topaca'yı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Öte yandan, Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Merkez Valisi Abdil Celil Öz, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin ve Ankara Minibüs ve Halk Otobüsleri Esnaf Derneği Başkanı Kurtuluş Kara da Topaca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vali Topaca da ziyaretleri dolayısıyla misafirlerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.