pendik escort bayan
ak

Vali Topaca, Huzurevi İnşaatını İnceledi

23.03.2017 - 16:48, Güncelleme: 23.03.2017 - 16:48
 

Vali Topaca, Huzurevi İnşaatını İnceledi

Ankara Valisi Topaca, Seyranbağları Huzurevi ikmal inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Ercan Topaca, Seyranbağları Huzurevi ikmal inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre Vali Topaca bu yılın Mayıs ayında tamamlanması öngörülen huzurevi inşaatını inceledi. Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, Çankaya Kaymakamı Kadir Çakır, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç ile üstlenici firma yetkilileri de incelemede hazır bulundu. 125 kişilik konaklama kapasitesine sahip Seyranbağları Huzurevi tamamlandığında, sahip olduğu sosyal ve kültürel imkanlar ile yaşlıların beklentilerini büyük oranda karşılayacak.
Ankara Valisi Topaca, Seyranbağları Huzurevi ikmal inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Ercan Topaca, Seyranbağları Huzurevi ikmal inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre Vali Topaca bu yılın Mayıs ayında tamamlanması öngörülen huzurevi inşaatını inceledi.

Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, Çankaya Kaymakamı Kadir Çakır, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç ile üstlenici firma yetkilileri de incelemede hazır bulundu.

125 kişilik konaklama kapasitesine sahip Seyranbağları Huzurevi tamamlandığında, sahip olduğu sosyal ve kültürel imkanlar ile yaşlıların beklentilerini büyük oranda karşılayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.